Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Οξυγόνο» για τον Πλατανιά που έβαλε σε... μπελάδες τη Βέροια

«Οξυγόνο» για τον Πλατανιά που έβαλε σε… μπελάδες τη Βέροια

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πλατανιάς, στην προσπάθειά του ν' αποφύγει τις περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς νίκησε στην έδρα του τη Βέροια με 1-0, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 21ο λεπτό ο Νταβίντ Τόρες.

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πλατανιάς, στην προσπάθειά του ν’ αποφύγει τις περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς νίκησε στην έδρα του τη Βέροια με 1-0, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 21ο λεπτό ο Νταβίντ Τόρες.

Στο πρώτο ημίχρονο, με τον ισχυρό άνεμο να κάνει δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών, ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο του αγώνα και από τα πρώτα λεπτά πίεσε την άμυνα της Βέροιας, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους δημιουργήθηκε στο 9′, με το δυνατό σουτ του Γκαβιλάν να αποκρούεται σε δύο χρόνους από τον Καντιμοίρη.

Στο επόμενο λεπτό, ο Τόρες απείλησε μετά από γύρισμα του Μαχαμάτ και ο Καντιμοίρης έδιωξε, αντιδρώντας πιο πολύ ενστικτωδώς. Τελικά η πίεση της κρητικής ομάδας καρποφόρησε στο 21ο λεπτό. Τότε ο Αποστολόπουλος έκανε την τελική πάσα στον Τόρες, ο οποίος δεν έκανε καλό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Καντιμοίρης αντέδρασε άσχημα με αποτέλεσμα να παραβιαστεί η εστία του.

Στην επανάληψη η Βέροια προσπάθησε ν’ αντιδράσει και λίγο έλειψε να φθάσει στην ισοφάριση. Στο 52′ ο Μπεν έκανε μονοκόμματο σουτ μετά το γέμισμα του Μπαλάφα, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Ολιμπά. Στο 61′ οι παίκτες της Βέροιας διαμαρτυρήθηκαν για την ακύρωση γκολ του Κάμπορα, υποστηρίζοντας πως ο Αργεντινός φορ κακώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στη συνέχεια ο Πλατανιάς ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και στο 68′ έφθασε κοντά σε δεύτερο γκολ. Ο Τόρες υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και βγήκε τετ-α-τετ με τον Καντιμοίρη, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στα τελευταία λεπτά η Βέροια βγήκε στην επίθεση, εκμεταλλευόμενη και την οπισθοχώρηση των γηπεδούχων, οι οποίοι «οχυρώθηκαν» στην άμυνα τους για να διασφαλίσουν τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, αλλά το σκορ δεν άλλαξε, μολονότι στο 89′ Μιλούνοβιτς είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 για τον Πλατανιά, αλλά το πλάγιο σουτ προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της Βέροιας.

Ο διαιτητής, Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Αποστολόπουλο, Μενδρινό, Τόρες, Ολιμπά – Μαραγκό, Μπαλάφα, Τζινάρ (στον πάγκο), Βεργώνη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Νέπλιακ, Τετέ, Μαχαμάτ, Μενδρινός (90΄ Δημήτρης), Γκαβιλάν (64′ Κουλιμπαλί), Κάσιο (71′ Μιλούνοβιτς), Τόρες.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Χριστοφορίδης/Γιώργος Λαναρής):
Καντιμοίρης, Μαλόν (87′ Ναζλίδης), Μαραγκός, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπαλάφας, Βεργώνης, Τάτος (57′ Καμπαγέρο), Καλτσάς, Μπεν, Κάμπορα (69′ Ντουμίτρου).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024