Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την Τρίτη εισαγεται στη Βουλή το νομοσχέδιο της ΕΡΤ

Την Τρίτη εισαγεται στη Βουλή το νομοσχέδιο της ΕΡΤ

Το νομοσχέδιο της ΕΡΤ αναμένεται να εισαχθεί για επεξεργασία στη Διαρκή Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης την ερχόμενη Τρίτη 7 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι.

Το νομοσχέδιο της ΕΡΤ αναμένεται να εισαχθεί για επεξεργασία και συζήτηση από τη Διαρκή Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης την ερχόμενη Τρίτη 7 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι.

Η Αγλαΐα Κυρίτση ορίστηκε εισηγήτρια από την πλευρά της συμπολίτευσης, ενώ από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Σοφία Βούλτεψη.

Το μέγιστο συνολικό προσωπικό της νέας ΕΡΤ θα ανέρχεται σε 2.500 σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ενώ υπενθυμίζεται ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο έκρινε παράνομες τις ομαδικές απολύσεις των 2.915 εργαζομένων της ΕΡΤ, διατάσσοντας την άμεση επαναπρόσληψη 198 εργαζομένων στον διάδοχο φορέα.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 6 Απριλίου εισάγεται για επεξεργασία στην ίδια κοινοβουλευτική επιτροπή το σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης «Μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ’ τύπου κ.ά. διατάξεις».

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, εισηγητής του νομοσχεδίου για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’ ορίστηκε η Βασιλική Κατριβάνου και από την πλευρά της ΝΔ, ο Βασίλης Κικίλιας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024