Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη
Aπορρίφθηκε και πάλι το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη για αποφυλάκισή της. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου στην αίτησή της επικαλούμενη τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει με «ακούσια νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο», ισχυρίζεται πως πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή, ενώ θέτει ξανά το γεγονός ότι το παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δυο γονείς του.
Aπορρίφθηκε το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη για αποφυλάκισή της. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου στην αίτησή της επικαλούμενη τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει με «ακούσια νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο», ισχυρίζεται πως πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή και δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα, ενώ θέτει ξανά το γεγονός ότι το παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δυο γονείς του.
«Δεν αποδεικνύεται ότι θα τελέσω νέες αξιόποινες πράξεις αφού και για αυτές για τις οποίες κατηγορούμαι δεν τις έχω τελέσει, αλλά τουναντίον θα αγωνιστώ σκληρά για να ξεπεράσει ο γιος μου τα προβλήματα αλλά και για την αποκατάσταση της υγείας μου» ανέφερε.
Το δικαστήριο όμως απέρριψε ομόφωνα την πολλοστή αίτηση της με σκεπτικό ότι είναι ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων.
Παράλληλα απορρίφθηκε και το αίτημα αποφυλάκισης της λογίστριας Ευφροσύνης Λαμπροπούλου η οποία επίσης κρατείται ως καταδικασμένη πρωτόδικα σε πολυετή κάθειρξη για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).