Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λύση στην κρίση από τον Γιάνη και η Ελισάβετ που «έφυγε» από τη λίρα...

Λύση στην κρίση από τον Γιάνη και η Ελισάβετ που «έφυγε» από τη λίρα…

Τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας αποτελούν παρελθόν χάρη στον Γιάνη Βαρουφάκη, η βασίλισσα Ελισάβετ «αντικαθίσταται» από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ ο Τζέρεμι Κλάρκσον χρίζεται ακτιβιστής και προστάτης του περιβάλλοντος στα εθιμοτυπικά πρωταπριλιάτικα δημοσιεύματα.

Τον τρόπο αποπληρωμής του χρέους της Ελλάδα φέρεται να βρήκε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ ο πασίγνωστος Τζέρεμι Κλάρκσον εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία και πάθος του για τα αυτοκίνητα προκειμένου να αφιερωθεί στον ακτιβισμό αναφέρουν, μεταξύ άλλων, τα εθιμοτυπικά πρωταπριλιάτικα δημοσιεύματα.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών βρήκε την οριστική λύση στη κρίση χρέους και στο σύνολο της οικονομίας της χώρας υποστηρίζει η Commerzbank, μέσω της επιβολής εφάπαξ ειδικής άδειας χρήσης, ύψους 1 ευρώ, στους χρήστες του… Πυθαγόρειου Θεωρήματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα έσοδα, από την 1η Απριλίου 570 μέχρι σήμερα, με επιτόκιο 4%, θα ανέλθουν στα 107.443.980.002.362.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Commerzbank.

Μετά τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung κάνει λόγο για την «Δύση του Ευρώ», το νέο εστιατόριο της ΕΚΤ, με είδη πρώτης ανάγκης για τους φτωχούς της νότιας Ευρώπης.

Ο λάτρης των τεσσάρων τροχών Τζέρεμι Κλάρκσον μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή Top Gear εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία για χάρη του ακτιβισμού. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian o «ανορθόδοξος» Κλάρκσον αποφάσισε να γίνει προστάτης του περιβάλλοντος προκειμένου να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του κοινού και να αφιερώσει χρόνο και χρήμα για «την κατάργηση των ορυκτών καυσίμων, την οδική ασφάλεια και την αμοιβαία κατανόηση και ανοχή μεταξύ ανθρώπων από διαφορετικές θρησκείες και πολιτισμούς».

Η Metro του Λονδίνου δημοσίευσε τη φωτογραφία μιας γυναίκας που πηδά σε τραμπολίνο για να φτάσει στα πάνω ράφια ενός σουπερμάρκετ Tesco, ενώ δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας κατήργησε τη βασίλισσα Ελισάβετ από τα χαρτονομίσματα και την αντικατέστησε με τον μουσικό παραγωγό Σάιμον Κάουελ στο χαρτονόμισμα των 5 λιρών και με τον πρώην ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ στο χαρτονόμισμα των 10 λιρών.

Μια σπουδαία ανακάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, αφού ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών έγραψε στον ιστότοπό του ότι χάρη στο Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων οι επιστήμονες διαθέτουν πλέον ακλόνητες αποδείξεις για την ύπαρξη της «Δύναμης»: «ο θεωρητικός (και ανύπαρκτος) φυσικός Μπεν Κενόμπι του Πανεπιστήμιου Μος Έιζλι, του Τατουίν είπε ότι «η Δύναμη είναι αυτή που χαρίζει σε έναν πυρηνικό φυσικό τις ικανότητές το»». Η είδηση βεβαίως δεν προκάλεσε καμία έκπληξη στους φαν του «Πολέμου των Άστρων».

Όσο για την ποδοσφαιρική ομάδα Άρσεναλ, αυτή αποφάσισε, σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών Puma, να ρίξει στην αγορά μια πρωτοποριακή μπάλα για… αριστεροπόδαρους παίκτες. «Ο Σάντι Καθόρλα, ο Μεσούτ Εζίλ, ο Νάτσο Μονρεάλ και ο Εκτόρ Μπελερίν ήταν οι πρώτοι που δοκίμασαν τη νέα μπάλα και τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα», διαβεβαίωσε στην ανακοίνωσή της η ομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024