ΚΚΕ: Στο email Βαρουφάκη υπάρχουν αντιλαϊκές δεσμεύσεις
Ο λαός δεν πρέπει να εφησυχάζει από τις υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα υπάρξουν«υφεσιακά μέτρα» προειδοποιεί το ΚΚΕ. «Στα λεγόμενα 'αναπτυξιακά μέτρα', που περιέχει το email Βαρουφάκη, υπάρχουν αντιλαϊκές δεσμεύσεις, όπως ιδιωτικοποιήσεις, αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα και τη φορολογία» αναφέρει ο Περισσός.
Ο λαός δεν πρέπει να εφησυχάζει από τις υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα υπάρξουν«υφεσιακά μέτρα» προειδοποιεί το ΚΚΕ.
«Στα λεγόμενα ‘αναπτυξιακά μέτρα’, που περιέχει το email Βαρουφάκη, υπάρχουν αντιλαϊκές δεσμεύσεις, όπως ιδιωτικοποιήσεις, αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα και τη φορολογία» αναφέρει ο Περισσός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι υποσχέσεις τη κυβέρνησης ότι στη λίστα των μεταρρυθμίσεων δεν θα υπάρχουν ‘υφεσιακά μέτρα’ δεν πρέπει να εφησυχάζουν το λαό, γιατί και στα λεγόμενα ‘αναπτυξιακά μέτρα’, που περιέχει το email Βαρουφάκη, υπάρχουν αντιλαϊκές δεσμεύσεις, όπως ιδιωτικοποιήσεις, αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα και τη φορολογία, που στηρίζουν το μεγάλο κεφάλαιο, επιτείνοντας την πολιτική σε βάρος του λαού.»
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).