Nεκροί τρεις ψαράδες από προσάραξη αλιευτικού στην Ερμιόνη
Τρεις ψαράδες έχασαν τη ζωή τους και ακόμα δύο τραυματίστηκαν, όταν το αλιευτικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν προσάραξε στο ακρωτήρι Μουζάκι της Ερμιόνης. Στο σημείο στήθηκε επιχείρηση από το Λιμενικό στην οποία συμμετείχαν ένα ελικόπτερο Seahawk του Πολεμικού Ναυτικού, δύο αλιευτικά σκάφη και τρία θαλάσσια ταξί.
Τρεις ψαράδες έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν, όταν το αλιευτικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν προσάραξε στο ακρωτήρι Μουζάκι της Ερμιόνης. {{{ map }}} Στο σημείο στήθηκε επιχείρηση από το Λιμενικό σώμα στην οποία συμμετείχαν ένα ελικόπτερο Seahawk του Πολεμικού Ναυτικού, δύο αλιευτικά σκάφη και τρία θαλάσσια ταξί.
Οι σοροί των τριών ατόμων (ένας έλληνας και δύο αιγύπτιοι) εντοπίστηκαν από ιδιώτη δύτη και μεταφέρθηκαν με θαλάσσιο ταξί στην Ερμιόνη.
Οι δύο διασωθέντες μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.
Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών λήψεων στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής για τις Πανελλαδικές διαπιστώθηκε αδυναμία παραλαβής θεμάτων από το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης του Ε.Κ. Αλοννήσου
Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζουν τις εκτιμήσεις για τη δυσκολία των θεμάτων