Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όχλος λίντσαρε γυναίκα στην Καμπούλ που είχε κάψει το Κοράνι

Όχλος λίντσαρε γυναίκα στην Καμπούλ που είχε κάψει το Κοράνι

Οχλος εκτανοντάδων ανδρών προπηλάκισε και στη συνέχεια λιθοβόλησε μέχρι θανάτου γυναίκα στην Καμπούλ που φέρεται, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, να είχε κάψει το Κοράνι. Το σώμα της στη συνέχεια πυρπολήθηκε και ρίχθηκε στην όχθη ποταμού. Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις υπόπτους για τη βάρβαρη πράξη.

Οχλος εκτανοντάδων ανδρών προπηλάκισε και στη συνέχεια λιθοβόλησε μέχρι θανάτου γυναίκα στην Καμπούλ που φέρεται, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, να είχε κάψει το Κοράνι. Το σώμα της στη συνέχεια πυρπολήθηκε και ρίχθηκε στην όχθη ποταμού.

Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις υπόπτους για τη βάρβαρη πράξη, όπως επιβεβαίωσε το υπουργείο Εσωτερικών χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε στο βρετανικό BBC πως ο όχλος επιτέθηκε, με κοντάρια και στη συνέχεια με πέτρες, στην 33χρονη γυναίκα στην περιοχή κοντά στο τζαμί Σαχ-ντου-Σαμσάιρα.

Αφού την σκότωσαν, σύμφωνα με τις αναφορές, πυρπόλησαν τη σορό της και την έριξαν σε όχθη ποταμού. Το σώμα της το ανέσυρε η Πυροσβεστική.

Τοπικά ΜΜΕ επικαλούνται αναφορές των γονιών της κοπέλας πως υπέφερε από ψυχική ασθένεια από την εφηβεία της. Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν έκαψε εν γνώσει της το Κοράνι.

Το πλήθος γύρω από το περιστατικό παρακολουθούσε άπραγο, σύμφωνα με την αστυνομία. Στο Διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο που τραβούσαν με τα κινητά τους οι παριστάμενοι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024