Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τανκ στην Κονσταντίντοφκα της ανατολικής Ουκρανίας πλάκωσε 8χρονη

Τανκ στην Κονσταντίντοφκα της ανατολικής Ουκρανίας πλάκωσε 8χρονη

Οργισμένοι κάτοικοι της Κονσταντίντοφκα της ανατολικής Ουκρανίας διαμαρτύρονταν για το θάνατο ενός οκτάχρονου κοριτσιού, το οποίο καταπλακώθηκε από τεθωρακισμένο άρμα μάχης των ουκρανικών δυνάεμεων. Οι κάτοικοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από κτίριο που στεγάζει προσωρινά στρατιώτες ενώ συγκρούστηκαν και με δυνάμεις της αστυνομίας.

Οργισμένοι κάτοικοι της Κονσταντίντοφκα της ανατολικής Ουκρανίας διαμαρτύρονταν για το θάνατο ενός οκτάχρονου κοριτσιού, το οποίο καταπλακώθηκε από τεθωρακισμένο άρμα μάχης των ουκρανικών δυνάεμεων.

Το κοριτσάκι σκοτώθηκε επί τόπου. Εκπρόσωπος του στρατού ανέφερε ότι οι αξιωματικοί του τάγματος στο οποίο ανήκε το όχημα είναι μεταξύ όσων ερευνώνται για το περιστατικό.

Η Κονσταντίντοφκα, στην επαρχία του Ντονέτσκ, ήταν μέχρι πριν από μερικούς μήνες υπό τον έλεγχο των φιλορώσων, αλλά πρόσφατα πέρασε ξανά στον έλεγχο των ουκρανικών δυνάμεων.

Διαμαρτυρόμενοι για το τραγικό περιστατικό, οι κάτοικοι είχαν συγκεντρωθεί την Τρίτη έξω από κτίριο που στεγάζει προσωρινά στρατιώτες. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, αναποδογύρισαν ένα περιπολικό και έβαλαν φωτιά σε δεύτερο όχημα -οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν πως συνέλαβαν όσους πρωτοστάτησαν στα επεισόδια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024