Νίκη… σωτηρίας για τον Λεβαδειακό κόντρα στην Καλλονή
Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ έκανε ο Λεβαδειακός που επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Καλλονής με 3-0 σε αναμέτρηση για την εξ' αναβολής 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα γκολ των Βοιωτών σημείωσαν οι Μπουσταμάντε (17'), Κώτσιος (29'), Πετρόπουλος(45+1' αυτ.).
Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ έκανε ο Λεβαδειακός που επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Καλλονής με 3-0 σε αναμέτρηση για την εξ’ αναβολής 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Τα γκολ των Βοιωτών σημείωσαν οι Μπουσταμάντε (17′), Κώτσιος (29′), Πετρόπουλος (45+1′ αυτ.).
Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, πήραν προβάδισμα στο 17΄ με κεφαλιά του Μπουσταμάντε μετά από σέντρα του Μάντζιου.
Στο 29΄ ο Κώτσιος σχεδόν με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+1΄) ο Πέτροπουλος με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας) Κίτρινες: Καλτσάς, Λεοζίνιο, Κεϊτά
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!