Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανανέωση συμβολαίου για τον Σιμεόνε στην Ατλέτικο

Ανανέωση συμβολαίου για τον Σιμεόνε στην Ατλέτικο

Νέο συμβόλαιο θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο Σιμεόνε, όπως επιβεβαίωσε η αδερφή και μάνατζερ του Αργεντινού τεχνικού, Ναταλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο «Τσόλο» συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2019, με αύξηση των ετήσιων αποδοχών στα οκτώ εκατ. ευρώ.

Νέο συμβόλαιο θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο Σιμεόνε, όπως επιβεβαίωσε η αδερφή και μάνατζερ του Αργεντινού τεχνικού, Ναταλία: «Έρχονται μερικά πολύ καλά νέα τις επόμενες μέρες. Οι οπαδοί θα είναι πολύ χαρούμενοι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί», δήλωσε σχετικά η Ναταλία Σιμεόνε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο «Τσόλο» συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2019, με αύξηση των ετήσιων αποδοχών στα οκτώ εκατ. ευρώ.

Ο Σιμεόνε ανέλαβε την ομάδα της Μαδρίτης το Δεκέμβριο του 2011, στη θέση του Γκρεγκόριο Μανθάνο. Τότε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η ημέρα εκείνη θα ήταν μιας εκπληκτικής πορείας προς την κορυφή του ισπανικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στα επόμενα τρία χρόνια οι «ροχιμπλάνκος» κατέκτησαν πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ Ισπανίας, το Γιουρόπα Λιγκ και το ευρωπαϊκό σούπερ καπ, ενώ έφτασαν λίγα δευτερόλεπτα πριν από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στον περσινό τελικό της Λισαβόνας, αλλά τελικά ηττήθηκαν στην παράταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήδη ο Σιμεόνε έχει γίνει ο μακροβιότερος τεχνικός της Ατλέτικο από την εποχή του Ράντομιρ Άντιτς (1995-98), του Σέρβου προπονητή που οδήγησε την ομάδα της Μαδρίτης στον αμέσως προηγούμενο τίτλο της στο ισπανικό πρωτάθλημα, το 1996, έχοντας ως βασικό «μοχλό» στο χώρο του κέντρου τον ίδιο τον Σιμεόνε. Να σημειώσουμε πως είναι ο μοναδικός «ροχιμπλάνκο» μαζί με τον θρυλικό Λουίς Αραγονές που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024