Χωρίς τον τραυματία Πίρλο η Γιουβέντους κόντρα στη Ντόρτμουντ
Οριστικά χωρίς τον Αντρέα Πίρλο θα παραταχθεί η Γιουβέντους την Τετάρτη (18/3) στο «Βεστφάλεν» στον αγώνα με την Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League.
Οριστικά χωρίς τον Αντρέα Πίρλο θα παραταχθεί η Γιουβέντους την Τετάρτη (18/3) στο «Βεστφάλεν» στον αγώνα με την Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League.
Ο Ιταλός διεθνής μέσος είχε τραυματιστεί στην πρώτη των δύο ομάδων στον Τορίνο, όπου είχαν επικρατήσει οι γηπεδούχοι με 2-1, με τα τελευταία αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο μηρό και έτσι θα συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.
Η απουσία του Πίρλο δεν θα είναι η μόνη για τον προπονητή της «Γιούβε», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του επίσης τους τραυματίες Στέφανο Στουράρο και Πάολο Ντε Σίλιε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Μπρέντφορντ – Φούλαμ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- LIVE: Λιντς – Γουλβς
- LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ
- LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet
- Χωρίς Μίροτιτς και με οκτώ διαθέσιμους παίκτες η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι ιν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442