Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φήμες και σενάρια για τον εάν ο Πούτιν ήταν άρρωστος ή... έγινε μπαμπάς

Φήμες και σενάρια για τον εάν ο Πούτιν ήταν άρρωστος ή… έγινε μπαμπάς

Tα όρια της σκανδαλοθηρίας έχουν φτάσει πλέον οι εικασίες γύρω από το Κρεμλίνο, μετά την απουσία του Βλαντιμίρ Πούτιν για επτά ημέρες από τα φώτα της δημοσιότητας. Αρχικά, ο ευρωπαϊκός Τύπος αναρωτιώταν εάν ο ρώσος πρόεδρος ασθενεί, πράγμα που παρέμενε και το... επικρατέστερο σενάριο, αλλά τώρα ελβετικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι... η φερόμενη ως «φιλενάδα» του γέννησε σε κλινική κοντά στο Λουγκάνο. Πάντως την Παρασκευή, ο Πούτιν επανεμφανίστηκε στη Μόσχα.

Tα όρια της σκανδαλοθηρίας έχουν φτάσει πλέον οι εικασίες γύρω από το Κρεμλίνο, μετά την απουσία του Βλαντιμίρ Πούτιν για επτά ημέρες από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ρώσος πρόεδρος επανεμφανίστηκε την Παρασκευή στη Μόσχα. Τα ρωσικά ΜΜΕ μετέδωσαν πλάνα και φωτογραφίες που, σύμφωνα με τις αναφορές, ήταν από συνάντηση που είχε την ίδια ημέρα με τον επικεφαλής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Βιατσεσλάβ Λεμπέντεφ.

Τις προηγούμενες ημέρες, το Κρεμλίνο είχε ακυρώσει επίσκεψη του Πούτιν στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και συνάντησή του στη Μόσχα με αντιπροσωπεία από την Νότια Οσσετία. Οι αλλαγές στο πρόγραμμά του είχαν πυροδοτήσει τα σενάρια πως κάτι συμβαίνει με τον πρόεδρο.

Οι εικασίες είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο που την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επεσήμανε πως η υγεία του είναι «πραγματικά τέλεια» «και δεν υπάρχει λόγος για τις ανησυχίες».

Την Παρασκευή, οι αναφορές πέρασαν σε άλλο επίπεδο: Ελβετικά τάμπλοϊντ μέσα, όπως το Blick, υποστήριξαν πως στις αρχές της εβδομάδας στο καντόνιο Τιτσίνο βρισκόταν η 32χρονη Αλίνα Καμπάγεβα.

Γιατί; Για να γεννήσει σε κλινική, όπως και έγινε, το παιδί που, όπως υποστηρίζεται, είναι του ρώσου προέδρου. Τα σενάρια γύρω από τον Πούτιν θέλουν εδώ και καιρό την αθλήτρια να είναι η «αγαπημένη» του ρώσου προέδρου. Υποτίθεται πως στην αρχή της εβδομάδας, είχε κλείσει δύο δωμάτια, ένα για την ίδια και ένα για τους σωματοφύλακες.

Η μοναδική αξιόπιστη αναφορά, που δεν είναι καν αναφορά, βρίσκεται στην Neue Zuercher Zeitung, η οποία επικαλείται τη διοίκηση της εν λόγω κλινικής -που λέει και ότι πάγια θέση της είναι να μην σχολιάζονται τέτοιες αναφορές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024