Γλίτωσε την ποινή έδρας, αυξήθηκε το πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ
Στις 36.000 ευρώ ανέβηκε το πρόστιμο που καλείται να καταβάλλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Στις 36.000 ευρώ ανέβηκε το πρόστιμο που καλείται να καταβάλλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Οι Θεσσαλονικείς είχαν τιμωρηθεί αρχικά με πρόστιμο 20.000 από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, όμως ο υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης, ζητώντας αυστηρότερη ποινή.
Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή και αποφάσισε να αυξήσει το πρόστιμο στις 36.000.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442