Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που έπεσε από το μπαλκόνι στη Ρώμη

Υπέκυψε στα τραύματά της η 17χρονη μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η οποία έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη, όπου διέμενε στο πλαίσιο της εξαήμερης εκδρομής του σχολείου της. Οι γονείς της κοπέλας ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να δωρίσουν τα όργανά της.

Υπέκυψε στα τραύματά της η 17χρονη μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η οποία έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη, όπου διέμενε στο πλαίσιο της εξαήμερης εκδρομής του σχολείου της.

Ύστερα από αλλεπάλληλα συμβούλια, οι γιατροί βεβαίωσαν ότι η κοπέλα ήταν εγκεφαλικά νεκρή και οι γονείς της έδωσαν την αναγκαία συγκατάθεση για τη δωρεά οργάνων. Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης.

Οι γονείς της 17χρονης, οι οποίοι παρέμειναν επί μια εβδομάδα στη Ρώμη, πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα σύντομα, ενώ η σορός της άτυχης κοπέλας θα φτάσει στην Ημαθία σε περίπου μια εβδομάδα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 4 Μαρτίου. Η κοπέλα έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο κενό από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου της Ρώμης.

Η 17χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκαν δύο χειρουργικές επεμβάσεις για την αφαίρεση αιματώματος από τον εγκέφαλο.

Νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως τα εγκεφαλικά τραύματα και το οίδημα που παρουσιάστηκε στη συνέχεια, δεν επέτρεψαν να αντιμετωπιστεί επιτυχώς η κατάσταση.

Κοντά στην οικογένεια στάθηκε όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες, ο Έλληνας υποπρόξενος στην ιταλική πρωτεύουσα Νίκος Τζωίτης.

Διαβάστε επίσης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024