Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 28ης και της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής
Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε και επίσημα ότι η αναβληθείσα 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, με επτά ματς να προγραμματίζονται για την Τετάρτη 18/3 και το παιχνίδι Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης να διεξάγεται την Πέμπτη 19/3, στις 16:45.
Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε και επίσημα ότι η αναβληθείσα 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, με επτά ματς να προγραμματίζονται για την Τετάρτη 18/3 και το παιχνίδι Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης να διεξάγεται την Πέμπτη 19/3, στις 16:45.
Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε αλλαγές στο πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής, η οποία θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (14-15/3). Η αναμέτρηση Εργοτέλης-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00 (αντί για τις 19:30), χωρίς να είναι ακόμη γνωστό το γήπεδο, αφού η Σούπερ Λίγκα περιμένει τον έλεγχο καταλληλότητας του Παγκρητίου Σταδίου.
Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης μετατέθηκε από την Κυριακή για το Σάββατο, την ίδια ώρα (19:30), το ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη θα γίνει την Κυριακή στις 19:30 (αντί για τις 15:00) το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός θα αρχίσει την Κυριακή στις 15:00 (αντί 17:15), το Κέρκυρα-ΟΦΗ μετατίθεται από το Σάββατο για την Κυριακή (17:15) και το Καλλονή-Βέροια από τη Δευτέρα επίσης για την Κυριακή (17:15).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης και της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής:
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!