Κοκκίνισε ο Πειραιάς για χάρη του Ολυμπιακού
Με έναν ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα 90ά γενέθλια της ομάδας τους, ανάβοντας συμβολικά στις εννιά ακριβώς 90 κόκκινους πυρσούς παραλιακά στην πλατεία Αλεξάνδρας όπου βρίσκονται τα γραφεία του συλλόγου. Περίπου 5.000 οπαδοί της ομάδας, που είχαν απλωθεί κατά μήκος του λιμανιού, μόλις άναψαν οι πυρσοί άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο της ομάδας τους και αρκετά συνθήματα.
Με έναν ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα 90ά γενέθλια της ομάδας τους, ανάβοντας συμβολικά στις εννιά ακριβώς 90 κόκκινους πυρσούς παραλιακά στην πλατεία Αλεξάνδρας όπου βρίσκονται τα γραφεία του συλλόγου.
Περίπου 5.000 οπαδοί της ομάδας, που είχαν απλωθεί κατά μήκος του λιμανιού, μόλις άναψαν οι πυρσοί άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο της ομάδας τους και αρκετά συνθήματα.
Το… event είχε προετοιμαστεί εδώ και μέρες από τους φίλους των Ερυθρολεύκων που ήθελαν να κάνουν κάτι διαφορετικό με αφορμή τα 90 χρόνια από την 10η Μαρτίου 1925, οπότε και ιδρύθηκε ο Ολυμπιακός.
Και όπως μαρτυρούν οι εικόνες, το πέτυχαν…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πότε είναι νόμιμη η αύξηση του ενοικίου
- Καιρός: Κυριακή και Δευτέρα η μεγαλύτερη θερμική επιβάρυνση – Η τάση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος του μήνα
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Ομάδα διαχείρισης κρίσεων στην ΕΕ για σπάνιες γαίες – Κλιμάκωση με Κίνα
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Μάρω Κοντού: «Μπροστά στην άδεια καρέκλα σου, ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)

