Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Χαρδούβελης: Έχω φέρει περισσότερα χρήματα στη χώρα απ’ όσα έχω βγάλει
«Έχω φέρει περισσότερα χρήματα στη χώρα απ' όσα έχω βγάλει» δήλωσε την Τρίτη ο τέως υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, σχολιάζοντας το θέμα που δημιουργήθηκε για το ζήτημα των εμβασμάτων που έστειλε στο εξωτερικό.
«Έχω φέρει περισσότερα χρήματα στη χώρα απ’ όσα έχω βγάλει» δήλωσε την Τρίτη ο τέως υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, σχολιάζοντας το θέμα που δημιουργήθηκε για το ζήτημα των εμβασμάτων που έστειλε στο εξωτερικό.
Σε δηλώσεις του στον Σκάι, ο κ. Χαρδούβελης διευκρίνισε ότι την περίοδο κατά την οποία έβγαλε τα χρήματα του στο εξωτερικό, επικρατούσε μία διαφορετική κατάσταση, ένας διαφορετικός ΣΥΡΙΖΑ, μία διαφορετική Ευρώπη, και προσέθεσε ότι διατηρεί τα χρήματα του σε αμοιβαία κεφάλαια στην Αμερική.
Σχετικά με το αδίκημα για το οποίο εγκαλείται, ο τέως υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι δεν έχει λάβει επιστολή από τον Π. Νικολούδη, αλλά ενημερώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Υποστήριξε επίσης ότι ως ο τότε προϊστάμενος του πολιτικού γραφείου του Λουκά Παπαδήμου δεν ενέπιπτε σε αυτούς που έπρεπε να κάνουν δήλωση.
Όσον αφορά στο «email Χαρδούβελη», δήλωσε ότι «έπρεπε να γίνει μία μελέτη για το ασφαλιστικό» και πως «δεν προβλεπόταν καμία περικοπή συντάξεων».
«Την ίδια πρόβλεψη έχει υπογράψει και η νυν κυβέρνηση στη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου» δήλωσε, ενώ για το θέμα των επικουρικών συντάξεων επανέλαβε ότι είχαν θεσμοθετηθεί και δεν συμπεριλαμβάνονταν στο email.
Ερωτηθείς σχετικά με την αλλαγή του ΦΠΑ που προβλεπόταν στο email, επιβεβαίωσε ότι προβλεπόταν αύξηση του ΦΠΑ των ξενοδοχείων από το 6,5% στο 13% επειδή οι ξένοι προέβλεπαν δημοσιονομικό κενό ύψους περίπου 2,6 δισ. από τον Οκτώβριο.
«Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης αντιπροτάθηκαν μέτρα, μόνο εφόσον ο προϋπολογισμός παρέκκλινε των στόχων εντός της χρονιάς. Μόνο ένας από τους τρεις θεσμούς είχε πειστεί για το κλείσιμο της αξιολόγησης τον Δεκέμβριο, ενώ ΕΚΤ και ΔΝΤ δεν συμφωνούσαν» είπε.
Τέλος, για την κατάσταση που επικρατεί στην οικονομία επισήμανε ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται στο σημείο στο οποίο εμείς βρισκόμασταν τον Σεπτέμβριο» ενώ τόνισε ότι το σημαντικό για την παρούσα κυβέρνηση είναι να ξεκινήσει τις μεταρρυθμίσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις και προέβλεψε ότι εφόσον η αξιολόγηση κλείσει γρήγορα, η κυβέρνηση μπορεί να προλάβει την ύφεση.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου