Έκρηξη σε καντίνα ήταν τελικά ο κρότος κοντά στο Λευκό Οίκο
Έληξε ο συναγερμός που ενεργοποιήθηκε νωρίτερα στον Λευκό Οίκο λόγω ισχυρού θορύβου που ακούστηκε ελάχιστα λεπτά πριν ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του αναχωρήσουν με ελικόπτερο από το νότιο περίβολο του Λευκού Οίκου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μια καντίνα που βρισκόταν κοντά είχε πιάσει φωτιά.
Έληξε ο συναγερμός που ενεργοποιήθηκε νωρίτερα στον Λευκό Οίκο λόγω ισχυρού θορύβου που ακούστηκε ελάχιστα λεπτά πριν ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του αναχωρήσουν με ελικόπτερο από το νότιο περίβολο του Λευκού Οίκου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκπρόσωπος της μυστικής υπηρεσίας του Λευκού Οίκου είπε πως μια αυτοκινούμενη καντίνα που βρισκόταν κοντά είχε πιάσει φωτιά.
Σύμφωνα με τη New York Times, την ίδια ώρα που προκλήθηκε η φωτιά, ένας σκύλος εκπαιδευμένος στον εντοπισμό εκρηκτικών μηχανισμών είχε εντοπίσει κάτι σε όχημα που βρισκόταν κοντά στην περιοχή αυτή. Ωστόσο, τα δύο περιστατικά δεν φάνηκε να είχαν σχέση μεταξύ τους. Το όχημα ελέγχεται από την αστυνομία.
Εξαιτίας του θορύβου οι άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας οδήγησαν όλους τους δημοσιογράφους στην αίθουσα όπου γίνονται οι τακτικές ενημερώσεις και κλείδωσαν τις πόρτες, ενώ στη συνέχεια σφραγίστηκε όλος ο Λευκός Οίκος.
Ένα μήνυμα στo Twitter του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ανέφερε ότι η μυστική υπηρεσία του Λευκού Οίκου είπε πως η φωτιά σε γωνία κοντινού δρόμου δεν θεωρήθηκε σοβαρή απειλή και ότι η κατάσταση ελέγχεται πλήρως.
Η οικογένεια Ομπάμα δεν ήταν στο νότιο περίβολο του Λευκού Οίκου όταν ακούστηκε ο θόρυβος. Ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε ελικόπτερο με προορισμό την αεροπορική βάση Αντριους και από εκεί να επιβιβαστεί στο Air Force One για να ταξιδέψει στη Σέλμα της Αλαμπάμα για την 50η επέτειο της πορείας υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Λανουά δεν θέλει ξένους διαιτητές επειδή βλέπει ότι κλείνουν οι πόρτες
- Η Κίνα ξεκινά ξανά περιπολίες στις ακτές της Ταϊβάν, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις
- Καύσωνες: Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Ακραία υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να πλήττουν την Ελλάδα
- Ο Σαλάχ αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν από την πρόκριση της Αιγύπτου
- Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι είναι επισήμως παντρεμένοι
- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442