Σάββατο αντί για Κυριακή θα γίνει το Πανθρακικός – Ολυμπιακός
Η 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, το Σαββατοκύριακο, θα διεξαχθεί κανονικά, έστω και κεκλεισμένων των θυρών, με τη διοργανώτρια ν' ανακοινώνει την Πέμπτη κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα. Οι αλλαγές αυτές είχαν αποφασιστεί στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο και αφορούν την διεξαγωγή του παιχνιδιού Πανθρακικός-Ολυμπιακός το Σάββατο αντί για την Κυριακή, του αγώνα Καλλονή-Πανιώνιος την Κυριακή αντί του Σαββάτου, αλλά και την αλλαγή ώρας στο Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος.
Η 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, το Σαββατοκύριακο, θα διεξαχθεί κανονικά, έστω και κεκλεισμένων των θυρών, με τη διοργανώτρια ν’ ανακοινώνει την Πέμπτη κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα.
Οι αλλαγές αυτές είχαν αποφασιστεί στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο και αφορούν την διεξαγωγή του παιχνιδιού Πανθρακικός-Ολυμπιακός το Σάββατο αντί για την Κυριακή, του αγώνα Καλλονή-Πανιώνιος την Κυριακή αντί του Σαββάτου, αλλά και την αλλαγή ώρας στο Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος.
Αναλυτικά οι αλλαγές:
-Ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 17:15 (αντί για τις 19:30).
-Ο αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 19:30 (αντί για την Κυριακή 08/03/2015 και ώρα 15:00) και
-Ο αγώνας Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 08/03/2015 και ώρα 15.00 (αντί για το Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 17.15).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:
Σάββατο 7 Μαρτίου
Νίκη Βόλου-ΠΑΣ (-)
Βέροια-Εργοτέλης (15:00)
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (17:15)
Πανθρακικός-Ολυμπιακός (19:30)
Κυριακή 8 Μαρτίου
Καλλονή-Πανιώνιος (15:00)
ΟΦΗ-Ξάνθη (17:15)
Παναιτωλικός-Κέρκυρα (17:15)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30)
Δευτέρα 9 Μαρτίου
Πλατανιάς-Λεβαδειακός (19:30)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
- Βενγκέρ: «Παρακολουθώ τον Τζόλη εδώ και καιρό – Είναι ατρόμητος και δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442