Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σύλβια Δελικούρα: «Έχω την εντύπωση πως η γυναικεία τρέλα έχει και τα καλά της!»

Σύλβια Δελικούρα: «Έχω την εντύπωση πως η γυναικεία τρέλα έχει και τα καλά της!»

«Εκτός από την περιμετρική όραση μπορώ και να κυνηγήσω… θέλεις να είσαι το θήραμα μου;» είναι η απάντηση της «Cavewoman», Σύλβιας Δελικούρα, στον «Caveman» που έρχεται να… επαναφέρει τις ισορροπίες σε μια one-woman παράσταση στο Corenet που θα ανέβει από την Παρασκευή 13 Μαρτίου σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου. Κερδίστε προσκλήσεις. Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε […]

«Εκτός από την περιμετρική όραση μπορώ και να κυνηγήσω… θέλεις να είσαι το θήραμα μου;» είναι η απάντηση της «Cavewoman», Σύλβιας Δελικούρα, στον «Caveman» που έρχεται να… επαναφέρει τις ισορροπίες σε μια one-woman παράσταση στο Corenet που θα ανέβει από την Παρασκευή 13 Μαρτίου σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου. Κερδίστε προσκλήσεις.
Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση που θα δοθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 στις 21:15.
Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Αιτία στο να γράψει την «Cavewoman» η Emma Peirson –συγγραφέας, σκηνοθέτις και παραγωγός θεάτρου- στάθηκε το έργο «Defending the Caveman».

«Γιατί, εάν οι άνδρες ήταν όντως τόσο καλοί εραστές όπως νομίζουν, οι γυναίκες δεν θα είχαν χρόνο να φτιάξουν τα μαλλιά τους»! είναι η απάντηση της συγγραφέα προς τον «άντρα των σπηλαίων».


Η Σύλβια Δελικούρα ως «γυναίκα των σπηλαίων» καλείται να αλλάξει πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες μέσα σε δύο ώρες και αυτό είναι «μια δυσκολία που την ιντριγκάρει ως ηθοποιό».

Αυτό που θα «κρατήσει» σε προσωπικό επίπεδο από το ρόλο της είναι «ότι ο εγωισμός για μια cavewoman και για ένα caveman είναι το δηλητήριο μιας σχέσης».

Όσο για το «μάθημα» που θα πάρει από την cavewoman «Χμ… νομίζω ότι ακόμα παρατηρώ το χαρακτήρα της. Έχω την εντύπωση πως η γυναικεία τρέλα έχει και τα καλά της!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

H ιστορία εστιάζει στις τελευταίες ώρες που περνάει η Εύα πριν από το γάμο της με τον Χαράλαμπο αλλά και τον συσσωρευμένο θυμό της. Η μοναδική λέξη που ξεστόμισε ήταν «φύγε» και εκείνος εξαφανίστηκε! Μέσα σ’ όλα αυτά προσπαθεί να κρατήσει και την ψυχραιμία της, γιατί μόλις έχει μάθει ότι οι καλεσμένοι ήρθαν, δυστυχώς μια ημέρα νωρίτερα, και πρέπει να «μπαλώσει»… μια ευτυχισμένη σχέση!


Συντελεστές
Διασκευή: Κατερίνα Βρανά
Σκηνοθεσία: Γιώργος Οικονόμου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Παπανδρέου

CORONET
Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι, τηλ.: 210 – 7012123 και 210 – 7012511

Παραστάσεις Παρασκευή: 21.15 /Σάββατο: 21.15 /Κυριακή: 20.00
Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Μειωμένο: 12 ευρώ (ισχύει για φοιτητές, ανέργους και άνω των 65)

Μ. Παπ.

Sports in

Τι είπε ο Τσικίνιο για Κάρμο, Ιωαννίδη και τον διαιτητή του τελικού του Conference League

Ο Τσικίνιο έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της Πορτογαλίας και μίλησε για αρκετά θέματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024