Με τις δεύτερες αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση, συνεχίζεται το κύπελλο Ελλάδας. Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε η Ενωση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ορίσθηκε για την μεθεπόμενη Τετάρτη 11 Μαρτίου (19:00). Οι δύο αντίπαλοι είναι τα ακλόνητα φαβορί για τον τίτλο στην Β` εθνική και την Σούπερ Λίγκα, αντίστοιχα, ενώ όποια ομάδα προκριθεί καθίσταται και επικρατέστερη για την κατάκτηση του τροπαίου.

Σήμερα, Τετάρτη, ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή και θα επιχειρήσει να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, με τον «γηραιό» να επιχειρεί να διατηρήσει τα κεκτημένα και να πάρει την πρόκριση για τους ημιτελικούς.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα φιλοξενήσει την Πέμπτη τα Χανιά, με ικανό πλεονέκτημα, καθώς στον πρώτο αγώνα, απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Κρήτη. Τέλος, επίσης την Πέμπτη, η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, με τους «Ακρίτες» να έχουν προβάδισμα μετά το ισόπαλο 1-1 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Το πρόγραμμα (σ.σ. σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα), έχει ως εξής:

Τετάρτη 4 Μαρτίου

19:00 Πανιώνιος-Ηρακλής (0-2)

Πέμπτη 5 Μαρτίου

16:00 Απόλλων Σμύρνης-Χανιά (1-1)

19:30 Ξάνθη-ΟΦΗ (1-1)

Τετάρτη 11 Μαρτίου

19:00 ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-1)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ