Αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση ο Ελαμπντελαουί
Με μια άσχημη εξέλιξη ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης για τον Ολυμπιακό, αφού ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποχώρησε με ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο.Η κατάσταση του δεξιού μπακ των Πειραιωτών θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη, όπου και θα κριθεί η συμμετοχή του στον αγώνα απέναντι στον Πανθρακικό την Κυριακή.
Με μια άσχημη εξέλιξη ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης για τον Ολυμπιακό, αφού ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποχώρησε με ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο.
Η κατάσταση του δεξιού μπακ των Πειραιωτών θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη, όπου και θα κριθεί η συμμετοχή του στον αγώνα απέναντι στον Πανθρακικό την Κυριακή.
Θεραπευτικό πρόγραμμα ακολούθησαν και ο Νταβίντ Φουστέρ όπως και ο Ανδρέας Γιαννιώτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Κλοπ: «Επιστρέφω στο Βερολίνο για να υπογράψω στην Εθνική Γερμανίας»
- Εθνική Αργεντινής: Ο πιθανός αντικαταστάτης του Σκαλόνι σε περίπτωση που αποχωρήσει
- «Ο Χεζόνια ενημέρωσε πως αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)
- Ισπανία: «Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι της Μαδρίτης στην υποδοχή της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας (vids+pics)
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Ο πόνος είναι τεράστιος, ωστόσο επιλέγω να κρατήσω όλα τα όμορφα πράγματα» (pic)
- Η FIFA διενεργεί έρευνα σε βάρος της Αργεντινής για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Αργεντινή: Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες χωρίς τον Μέσι κι ακόμη εννέα ποδοσφαιριστές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442