Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα ψηφίζουν οι αναγνώστες της Repubblica
Οκτώ στους δέκα εκ των αναγνωστών του δικτυακού τόπου της ιταλικής Repubblica που επέλεξαν να ψηφίσουν σε online δημοσκόπηση της εφημερίδας τάσσονται υπέρ του να δοθεί περισσότερος χρόνος και εμπιστοσύνη στην Ελλάδα -αποτέλεσμα ακριβώς αντίθετο από ανάλογο γκάλοπ της Bild.
Οκτώ στους δέκα εκ των αναγνωστών του δικτυακού τόπου της ιταλικής Repubblica που επέλεξαν να ψηφίσουν σε online δημοσκόπηση της εφημερίδας τάσσονται υπέρ του να δοθεί περισσότερος χρόνος και εμπιστοσύνη στην Ελλάδα -αποτέλεσμα ακριβώς αντίθετο από ανάλογο γκάλοπ της Bild.
Σχεδόν επτά χιλιάδες αναγνώστες απάντησαν στο ερώτημα της ιταλικής εφημερίδας εάν είναι ευνοϊκοί ή αντίθετοι στο να δοθεί μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα -με αναφορά στο γεγονός ότι η γερμανική Μπούντεσταγκ κλήθηκε να ψηφίσει για να δώσει περισσότερο χρόνο και εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, και μόλις δύο στους δέκα αναγνώστες της Bild τάσσονται υπέρ της παράτασης.
Ποσοστό 78% έδωσε θετική απάντηση, το 19% δήλωσε αντίθετο, ενώ ποσοστό 3% ψήφισε «δεν ξέρω» στην (μη επιστημονική) έρευνα γνώμης μέσω Διαδικτύου.
Πρόκειται για ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, το οποίο ανατρέπει την εικόνα που φαίνεται από το Βερολίνο και την ανάλογη δημοσκόπηση της Bild, στην οποία μόλις 21 στους 100 Γερμανούς εμφανίστηκαν θετικοί στη χορήγηση νέας βοήθειας στην Ελλάδα, αναφέρει η Repubblica.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιές: Δύο πύρινα μέτωπα σε Λάρισα και Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
- Άργος: Εγκεφαλικά νεκρός ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τσουκαλάς: Η Ελλάδα πληρώνει σαν πρωταθλητής στο ΝΑΤΟ, αλλά εκπροσωπείται σαν παρατηρητής – Ανησυχητικές οι εξελίξεις
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
- 4 εκατ. Ευρώ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442