Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Οι ανταλλαγές της τελευταίας στιγμής στο NBA

Οι ανταλλαγές της τελευταίας στιγμής στο NBA

«Χαμός» επικράτησε, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, την «deadline» των ανταλλαγών στο NBA, αφού οι ομάδες προσπάθησαν μέχρι την τελευταία στιγμή να ολοκληρώσουν το παζλ του ρόστερ τους, με σκοπό να πετύχουν πιο εύκολα τους στόχους τους. Φέτος όλα έδειχναν ήρεμα μέχρι την τελευταία μία ώρα όπου ξέσπασε καταιγίδα ανακατατάξεων.

«Χαμός» επικράτησε, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, την «deadline» των ανταλλαγών στο NBA, αφού οι ομάδες προσπάθησαν μέχρι την τελευταία στιγμή να ολοκληρώσουν το παζλ του ρόστερ τους, με σκοπό να πετύχουν πιο εύκολα τους στόχους τους.

Φέτος όλα έδειχναν ήρεμα μέχρι την τελευταία μία ώρα όπου ξέσπασε καταιγίδα ανακατατάξεων.

Στους Χιτ ο Ντράγκιτς…

Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές της μέρας είναι η μετακίνηση του Γκόραν Ντράγκιτς στους Μαϊάμι Χιτ, όπως γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος του ESPN για τα θέματα του NBA, Μαρκ Στάιν.

Ο 28χρoνος Σλοβάκος ενημέρωσε τις τελευταίες μέρες πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Σανς, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, ενώ είχε θέσει ως πιθανούς προορισμούς τους Χιτ, τους Νικς και τους Λείκερς.

Τελικά οι Χιτ κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία και με μια ανταλλαγή ανάμεσα σε τρεις ομάδες θα πάρουν τον Γκόραν και τον Ζόραν Ντράγκιτς, ενώ οι Σανς θα λάβουν τους Τζον Σάλμονς, Τζάστιν Χάμιλτον και Ντάντι Γκρέιντζερ καθώς και δύο επιλογές πρώτου γύρου για τα Draft του 2017 και του 2019 και οι Πέλικανς τους Νόρις Κόουλ και Σον Ουίλιαμς.

Επιστρέφει στους Τίμπεργουλβς ο Γκαρνέτ

Στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του to 1995, τους Τίμπεργουλβς, επιστρέφει ο Κέβιν Γκαρνέτ. Ο 38χρονος θέλει να τελειώσει την καριέρα του και στην ομάδα που πέρασε τα 12 πρώτα χρόνια του στη λίγκα και στη συνέχεια να αναλάβει εξωαγωνιστικό πόστο. Σε αντάλλαγμα οι Νετς θα πάρουν τον Ταντέους Γιάνγκ.

Στους Σανς ο Μπράντον Νάιτ, συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Κάρτερ Ουίλιαμς
, στους Σέλτικς ο Αϊζέια Τόμας

Τον αντικαταστάτη του Ντράγκιτς, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν φαίνεται πως βρήκαν, στο πρόσωπο του Μπράντον Νάιτ οι Σανς σε μια ανταλλαγή που συμπεριέλαβε τρεις ομάδες. Οι Μπακς σε αντάλλαγμα για τον Νάιτ θα πάρουν τους Μάικλ Κάρτερ Ουίλιαμς, Μάιλς Πλάμλι και Τάιλερ Ένις, ενώ οι Σέβεντισιξερς μια επιλογή πρώτου γύρου στο επερχόμενο draft. Επίσης ως μέρος της συμφωνίας οι Σέλτικς θα πάρουν τον Αϊζέια Τόμας από την ομάδα του Φοίνιξ, ενώ θα δώσουν τον Μάρκους Θόρντον και μια επιλογή πρώτου γύρου για το draft του 2016.

Στους Πίστονς ο Ρέτζι Τζάκσον…

Μια ακόμα σημαντική αλλαγή είναι η μετακίνηση του Ρέτζι Τζάκσνον στους Πίστονς. Ο πρώην γκάρντ των Θάντερ θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μπράντον Τζένινκς που είναι τραυματίας και θα χάσει όλη τη σεζόν. Ως μέρος της ανταλλαγής που συμμετέχουν τρεις ομάδες, ο Κέντρικ Πέρκινς θα πάει στους Γιούτα Τζαζ, ενώ οι Ντι Τζέι Ογκουστίν, Στιβ Νόβακ, Ενές Καντέρ και Καίλ Σίνγκερ θα καταλήξουν στους Θάντερ.

Στους μπλέιζερς ο Αφλάλο

Στο Πόρτλαντ μέσω ανταλλαγής με το Ντένβερ κατέληξε ο Άρον Αφλάλο. Συγκεκριμένα, οι Νάγκετς πήραν από τους Μπλέιζερς τους Ουίλ Μπάρτον, Βίκτορ Κλάβερ, Τόμας Ρόμπινσον, μία μελλοντική επιλογή πρώτου γύρου και μία δεύτερου στο draft με αντάλλαγμα τους Αφλάλο και Αλόνζο Γκι. Με την απόκτηση του έμπειρου γκαρντ/φόργουορντ οι Μπλέιζερς ενισχύουν ακόμη περισσότερο το βάθος στον πάγκο τους.

Στους Σέβεντισιξερς ο ΜαΓκί

Σε μια κίνηση που δεν περίμεναν πολλοί προχώρησαν οι Νάγκτετς, με την ομάδα του Ντένβερ να αιφνιδιάζει του πάντες και να στέλνει τον Τζαβάλ ΜαΓκί στους Σέβεντισιξερς, με αντάλλαγμα… μια μελλοντική επιλογή σε draft.

Στους Πίστονς και ο Πρινς

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη έκανε η ομάδα του Ντιτρόιτ, η οποία απέκτησε τον Ταϊσόν Πρινς από τους Σέλτικς, ενώ το αντίθετο δρομολόγια θα ακολουθήσουν οι Γιόνας Γερέμπκο και Λουίτζι Ντατόμε

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024