Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Liberation: «Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια» Βαρουφάκης – Ντάισελμπλουμ

Το «εκρηκτικό» κλίμα στο Eurogroup της Δευτέρας που έληξε με το τελεσίγραφο προς την Ελλάδα αποκαλύπτει η Liberation. «Είσαι ψεύτης» φέρεται να φώναξε οργισμένος ο Γιάνης Βαρουφάκης στον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά την απόσυρση του κειμένου Μοσκοβισί κατόπιν γερμανικών πιέσεων. «Ήταν απίστευτο. Πραγματικά πιστέψαμε ότι θα έρθουν στα χέρια» δήλωσε στην εφημερίδα ένας εκ των παριστάμενων υπουργών Οικονομικών.

Το «εκρηκτικό» κλίμα στο Eurogroup της Δευτέρας που έληξε με το τελεσίγραφο προς την Ελλάδα για την παράταση του υφιστάμενου προγράμματος αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η Liberation.

«Είσαι ψεύτης» φέρεται να φώναξε οργισμένος ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά την απόσυρση του κειμένου Μοσκοβισί κατόπιν γερμανικών πιέσεων.

«Ήταν απίστευτο. Πραγματικά πιστέψαμε ότι θα έρθουν στα χέρια» δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην εφημερίδα ένας εκ των παριστάμενων υπουργών Οικονομικών.

«’Ψεύτη’ ουρλιάζει ο Γιάνης Βαρουφάκης, τρελός από οργή. Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, συνηθισμένος στην ευγένεια που συνήθως επικρατεί στο κλαμπ των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, έχει κιτρινίσει» γράφει η Liberation.

Και σχολιάζει πως «ο ολλανδός πρόεδρος του Eurogroup φαίνεται εύθραυστος μπροστά στον ογκώδη έλληνα υπουργό Οικονομικών με τη σωματική δύναμη του Μπρους Γουίλις».

«Ήταν απίστευτο. Πραγματικά πιστέψαμε ότι θα πιαστούν στα χέρια» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας πριν από την έναρξη των εργασιών του Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με το τελεσίγραφο προς την κυβέρνηση Τσίπρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024