Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιτραπέζια παιχνίδια «τσέπης» για κάθε Πάρτι

Επιτραπέζια παιχνίδια «τσέπης» για κάθε Πάρτι

Μικρά, εύκολα και πολύ γρήγορα παιχνίδια που χωρούν στην... κωλότσεπη, φτιαγμένα για όσους θέλουν να διασκεδάζουν ανά πάσα στιγμή με την παρέα τους!

Μικρά, εύκολα και πολύ γρήγορα παιχνίδια που χωρούν στην… κωλότσεπη, φτιαγμένα για όσους θέλουν να διασκεδάζουν ανά πάσα στιγμή με την παρέα τους!

Το Body Party είναι ένα πολύ γρήγορο και χιουμοριστικό παιχνίδι.Οι παίκτες, χωρίζονται σε δύο ομάδες και κάθε ομάδα πρέπει να καταφέρει να κρατήσει διάφορες κάρτες ανάμεσα από διάφορα μέλη του σώματος, πριν την αντίπαλη ομάδα. Οι ομάδες τραβάνε εναλλάξ μια κάρτα που τους δείχνει κάθε φορά τι θα ενώσουν.. για παράδειγμα το χέρι ενός παίκτη θα πρέπει να ακουμπήσει το γόνατο ενός αλλού με την κάρτα ανάμεσά τους.. μένουν σ αυτή τη στάση και συνεχίζουν με νέες κάρτες χωρίς να «ξεκολλήσουν» και όποια ομάδα αντέξει περισσότερο κερδίζει! Για 5 έως 10 παίκτες.

Το Pinguin Party, ή στα ελληνικά Το Πάρτυ είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι πιγκουίνοι σχηματίζουν πυραμίδες ο ένας πάνω στον άλλον! Δεν είναι τόσο απλό όμως γιατί δεν έχουν όλοι τα ίδια χρώματα…και πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους για να ανέβουν στην πυραμίδα! Όσοι παίκτες δεν καταφέρουν να τοποθετήσουν πιγκουίνους παίρνουν αρνητικές μάρκες ενώ όποιος έχει τις λιγότερες και καταφέρει και στριμώξει τους περισσότερους είναι ο νικητής!

Δεν διαρκεί πάνω από 15 λεπτά και μπορούν να παίξουν από δύο μέχρι έξι άτομα.

Το Bluff Party ή αλλιώς Μπλόφα Πάρτυ μπορεί να παιχτεί κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε εκδήλωσης.. όπως σε μια έξοδο, σε ένα πάρτι ή ακόμα και στην διάρκεια ενός άλλου παιχνιδιού. Οι παίκτες εξαρχής συμφωνούν για τη διάρκεια του παιχνιδιού και στην συνέχεια στο χρόνο αυτό καλούνται να βγάλουν εις πέρας τρεις προκλήσεις.. χωρίς όμως να τους πάρουνε χαμπάρι! Μπορεί κάποιος να πρέπει να φωνάξει κάτι, να προσποιηθεί ότι φταρνίζεται ή να αρχίζει ξαφνικά να κάνει πους-απς.. Για κάθε «παρόμοια» επιτυχημένη προσπάθεια παίρνει πόντους ενώ εάν κάποιος τον αποκαλύψει .. κερδίζει αυτός! Στην περίπτωση που ένας παίκτης αντιληφθεί λάθος.. και δεν τσάκωσε τον συμπαίκτη του.. χάνει πόντους, όποιος έχει τους περισσότερους κερδίζει! Παίζουν από τέσσερις έως δεκάδες.. μπλοφαδόροι!

Στo Photo Party, στα ελληνικά Φώτο Πάρτυ, οι παίκτες δεν βαριούνται να φωτογραφίζονται! Βασική προϋπόθεση του παιχνιδιού.. να έχει κάποιος φωτογραφική μηχανή, αλλιώς ένα κινητό με μεγάλη οθόνη ή ταμπλέτα…με λειτουργία χρονοδιακόπτη! Κάποιος διαβάζει μια κάρτα – πρόκληση στους παίκτες που τοποθετούνται μπροστά από τον φακό και πατάει το κουμπί.. Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει και άλλοι πηδάνε στον αέρα άλλοι αγκαλιάζονται, άλλοι κάνουν κατακόρυφους.. ή άλλοι απλά κόβονται από τo πλάνο!

Η ευκινησία και η πονηριά είναι απαραίτητα για τον παίκτη, για να καταφέρει να μαζέψει όσους περισσότερους πόντους μπορεί για να κερδίσει! Παίζουν 6 έως 15 άτομα.. αλλά είναι ιδανικό για 8 μέχρι 12.. και διαρκεί 20 λεπτά.

Το Rock the beat ή Ροκ Πάρτυ είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες χτυπάνε τα γόνατα και τις παλάμες τους στον ρυθμό του «We Will Rock You». Καθώς ακολουθούν το τραγούδι των Queen θα πρέπει να κάνουν μια σειρά από νοήματα. Ο καθένας πρέπει να επαναλάβει το δικό του νόημα πριν μιμηθεί το νόημα κάποιου άλλου και όσο πιο γρήγορα μπορεί. Χρειάζεται παρατηρητικότητα, πονηριά και καλή αίσθηση του ρυθμού.. γιατί αν τον χάσετε δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα!

Ένα παιχνίδι με γερή δόση τρέλας για 4 έως 12 ροκάδες.. και διάρκεια 30 λεπτών.

Μαντώ Σιώμου

in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024