Την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη η εθνική ομάδα στίβου
Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου αναχωρεί η εθνική ομάδα Ανδρών - Γυναικών για την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το οποίο θα γίνει το Σάββατο (21/2).
Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου αναχωρεί η εθνική ομάδα Ανδρών – Γυναικών για την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το οποίο θα γίνει το Σάββατο (21/2).
Τα μέλη της αποστολής θα πρέπει να βρίσκονται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 13.00. Η επιστροφή της ομάδας από Κωνσταντινούπολη θα γίνει την Κυριακή (22/2) στις 19.15.
Την Πέμπτη από τις 13.00 έως τις 14.00 τα μέλη της αποστολής θα μπορούν να παραλάβουν τον αθλητικό ιματισμό τους από τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ. H ομάδα:
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.