Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισοπαλίες πρόκρισης στους «8» για Τσέλσι και Μπάγερν

Ισοπαλίες πρόκρισης στους «8» για Τσέλσι και Μπάγερν

Προβάδισμα πρόκρισης στους προημιτελικούς του Champions League πήρε η Τσέλσι, με την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι. Ο Ιβάνοβιτς άνοιξε το σκορ στο 36', ισοφάρισε ο Καβάνι στο 54' και οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη ρεβάνς της 11ης Μαρτίου στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Στη ρεβάνς του Μονάχου θα κριθεί η πρόκριση στο ζεύγος της Σαχτάρ Ντόνετσκ με την Μπάγερν, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο Λβιβ της Ουκρανίας.

Προβάδισμα πρόκρισης στους προημιτελικούς του Champions League πήρε η Τσέλσι, με την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι. Ο Ιβάνοβιτς άνοιξε το σκορ στο 36′, ισοφάρισε ο Καβάνι στο 54′ και οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη ρεβάνς της 11ης Μαρτίου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τιμπό Κουρτουά πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις σε κεφαλιές των Ματοουϊντί (12΄), Καβάνι (34΄) και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να πάρει το προβάδισμα. Σε μία συνεργασία αποκλειστικά των αμυντικών της ο Τέρι σέντραρε, ο Κέιχιλ σήκωσε τη μπάλα με το «τακούνι» και ο Ιβάνοβιτς με κεφαλιά έγραψε το 0-1 στο 36΄.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια, με ακόμα μία κεφαλιά, από τον Εντινσον Καβάνι μετά από σέντρα του Ματουϊντί στο 54΄.

Αμέσως μετά, στο 60΄, η Παρί έχασε διπλή κλασική ευκαιρία με τον Κουρτουά να αποκρούει το τετ-α-τετ με τον Ιμπραϊμοβιτς και στη συνέχεια ο Αθπιλικουέτα πρόλαβε να κοντράρει το σουτ του Λαβέτσι. Οι Γάλλοι έχασαν ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με τον Καβάνι στο 80΄ να αστοχεί στο τελείωμα μιας εξαιρετικής ατομικής προσπάθειας.

Διαιτητής: Τσουνεϊτ Τσακίρ (Τουρκία) Κίτρινες: Φαν ντερ Βιλ, Βεράτι – Ιβάνοβιτς, Φάμπρεγας

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Βεράτι, Νταβίντ Λουίς, Ματουϊντί, Λαβέτσι (81΄ Παστόρε), Ιμπραϊμοβιτς, Καβάνι

ΤΣΕΛΣΙ (Ζοζέ Μουρίνιο): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Μάτιτς, Γουίλιαν (79΄ Κουντράδο), Φάμπρεγας (84΄ Οσκαρ), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα (82΄ Ρεμί).

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπάγερν Μονάχου 0-0

Στη ρεβάνς του Μονάχου θα κριθεί η πρόκριση στο ζεύγος της Σαχτάρ Ντόνετσκ με την Μπάγερν, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο Λβιβ της Ουκρανίας. Ο αγώνας ήταν ποιοτικά κακός, γεμάτος ένταση και νεύρα στο μεγαλύτερο μέρος του, κι αυτό κόστισε την αποβολή του Τσάμπι Αλόνσο.

Οι καλές στιγμές θα πρέπει να αναζητηθούν σε κάποια άστοχα σουτ των Ρόμπεν (2΄), Μίλερ (31΄) και Ριμπερί (43΄), ενώ η Σαχτάρ είχε να επιδείξει το φάουλ του Ρακίτσκι που μάζεψε σε δύο χρόνους ο Νόιερ, στο 25ο λεπτό, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο λόγω των πολλών φάουλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο (Ισπανία)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 65΄ Τσάμπι Αλόνσο (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σρνα, Ντάγκλας Κόστα, Φρεντ – Ραφίνια, Τσάμπι Αλόνσο, Μπόατενγκ, Σβαϊνστάιγκερ

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιατόφ, Κούτσερ, Σέβτσουκ, Σρνα, Ρακίτσκι, Φρεντ, Φερνάντο, Ντάγκλας Κόστα (78΄ Μάρλος), Άλεξ Τεξέιρα, Λουίζ Αντριάνο (89΄ Γκλάντκι), Τάισον (84΄ Γουέλινγκτον Νεμ)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Ριμπερί, Γκέτσε (75΄ Λεβαντόφσκι), Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Μίλερ (70΄ Μπανστούμπερ)

Το πρόγραμμα έχει ως εξής (σε παρένθεση οι ρεβάνς):

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Τσέλσι (Αγγλία) 1-1 (11/3)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 0-0 (11/3)

Σάλκε (Γερμανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 18/2 (10/3)

Βασιλεία (Ελβετία)-Πόρτο (Πορτογαλία) 18/2 (10/3)

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 24/2 (18/3)

Γιουβέντους (Ιταλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία) 24/2 (18/3)

Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 25/2 (17/3)

Άρσεναλ (Αγγλία)-Μονακό (Γαλλία) 25/2 (17/3)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024