Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MotoGP: Αποκαλύφθηκε η νέα μοτοσικλέτα της Ducati

MotoGP: Αποκαλύφθηκε η νέα μοτοσικλέτα της Ducati

Στην αποκάλυψη της νέας μοτοσικλέτας με την οποία η Ducati θα συμμετάσχει στη νέα αγωνιστική σεζόν του MotoGP προχώρησε η ιταλική ομάδα.


Τη μοτοσικλέτα με την οποία θα συμμετάσχει στο MotoGP τη νέα αγωνιστική σεζόν αποκάλυψε η Ducati σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στην Μπολόνια.

H GP15, όπως είναι η κωδική της ονομασία, θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο της μπροστά στο κοινό κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου των δοκιμών εξέλιξης που θα φιλοξενηθει από την πίστα του Sepang στη Μαλαισία.

Διαθέτοντας νέο σασί καθώς και νέο σχεδιασμό, στόχος της GP15 είναι να οδηγήσει την ομάδα της Ducati πίσω στις νίκες, κάτι το οποίο έχει να συμβεί από το GP Αυστραλίας του 2010.

Σε ό,τι αφορά στο έμψυχο δυναμικό της ιταλικής ομάδας, στο πλευρό του A. Dovizioso θα σταθεί ο A. Iannone, ο οποίος μεταπήδησε από την Ducati Pramac, παίρνοντας τη θέση του C. Crutchlow.

«Δεν περίμενα να είναι τόσο στενή και συμπαγείς. Είναι εκπληκτική. Δείχνει τόσο διαφορετική, αλλά αυτό που διαφέρει περισσότερα από όλα, διαισθάνομαι πως είναι η «καρδιά» της».

«Μεταμορφώσαμε τη μοτοσικλέτα που είχαμε την περασμένη σεζόν, συνεπώς μπορούμε να μιλήσουμε για εξέλιξη αλλά και για επανάσταση», δήλωσε ο A. Dovizioso στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ducati.

Την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας τη νέα σεζόν εξέφρασε και ο αγωνιστικός διευθυντής της Ducati, Gigi Dall’Igna.

«Θα πρέπει να παλέψουμε απέναντι σε εργοστασιακές ομάδας που διαθέτουν μακρά παράδοση στο MotoGP και απέναντι στους τέσσερις καλύτερους αναβάτες όλων των εποχών, αλλά πιστεύω πραγματικά στους δικούς μας οδηγούς», δήλωσε ο Ιταλός.

auto.in.gr

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024