Το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει, εύκολα ο Φοίνικας
Με το ντέρμπι των πρωτοπόρων Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, συνεχίζεται το επόμενο τετραήμερο, η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών, το οποίο έχει φτάσει ήδη στην 16η στροφή του. Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο γυμναστήριο του Ρέντη, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στους 40 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι Πειραιώτες είχαν φύγει νικητές από την συμπρωτεύουσα με σκορ 3-2 στο ματς του πρώτου γύρου, κάτι που σημαίνει ότι εάν διπλασιάσουν τις νίκες τους τότε θα έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
Με το ντέρμπι των πρωτοπόρων Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, συνεχίζεται το επόμενο τετραήμερο, η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών, το οποίο έχει φτάσει ήδη στην 16η στροφή του.
Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο γυμναστήριο του Ρέντη, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στους 40 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Οι Πειραιώτες είχαν φύγει νικητές από την συμπρωτεύουσα με σκορ 3-2 στο ματς του πρώτου γύρου, κάτι που σημαίνει ότι εάν διπλασιάσουν τις νίκες τους τότε θα έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός 3-0
Ο Φοίνικας Σύρου ήταν ο μεγάλος νικητής στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό (3-0 σετ) στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής. Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στη μάχη της εισόδου στην πρώτη τετράδα.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Λάππα και πρώτο σκόρερ τον Τόμισλαβ Ντόκιβιτς η ομάδα της Ερμούπολης έφτασε στην «καθαρή» νίκη απέναντι στους «πράσινους».
Το πιο εντυπωσιακό είναι πως με το αποτέλεσμα αυτό οι νησιώτες κατάφεραν να ανατρέψουν και τη διαφορά πόντων που είχε νικήσει ο Παναθηναϊκός στο ματς του πρώτου γύρου και με συνολικούς πόντους 143-141 θα έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων στην κανονική περίοδο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.