
Συγκεντρώσεις στήριξης των ελληνικών θέσεων και στο εξωτερικό
Διαδηλώσεις συμπαράστασης στην Ελλάδα και τις θέσεις που θα υποστηρίξει στο Eurogroup απόψε, Τετάρτη, διοργανώνονται σε πόλεις του εξωτερικού. Μεταξύ άλλων, συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτίριο της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη.
Διαδηλώσεις συμπαράστασης στην Ελλάδα και τις θέσεις που θα υποστηρίξει στο Eurogroup απόψε, Τετάρτη, διοργανώνονται σε πόλεις του εξωτερικού.
Ακόμη, συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην Ιταλία, την Κύπρο, την Πορτογαλία, καθώς και στη Βρέμη της Γερμανίας, ενώ το Σαββατοκύριακο θα γίνουν συγκεντρώσεις στο Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Εδιμβούργο και τις Βρυξέλλες.
Υπενθυμίζεται ότι Έλληνες και Αυστριακοί συγκεντρώθηκαν έξω από την καγκελαρία της Αυστρίας, τη Δευτέρα, κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη χώρα για την συνάντηση με τον Βέρνερ Φάιμαν.
Κοινό hashtag στο twitter για τις συγκεντρώσεις είναι #mazi.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σερβία: Μεγαλειώδης αντικυβερνητική διαδήλωση – Χιλιάδες πολίτες ζήτησαν δικαιοσύνη για τα θύματα του Νόβι Σαντ και εκλογές
- Μπαρτσελόνα – Λιόν 4-0: Πρωταθλήτριες Ευρώπης στο ποδόσφαιρο γυναικών οι Καταλανές (vid)
- Η Χαλ ανέβηκε στην Premier League και εξασφαλίζει το «χρυσό» μπόνους των 200 εκατ. λιρών (1-0)
- Οι χρυσές business του Μουντιάλ λίγο πριν από τη… σέντρα
- Ντόρσεϊ: «Ξέρουμε τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό αυτό το ματς»
- «Χαστούκι, ζήλεια, γυναίκες αρπαχτικά»: Πώς το βιβλίο-φωτιά για τους Μακρόν εξυπηρετεί το σκοπό τους

