Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν μας εκφράζει το πανό για τη Θύρα 7»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν μας εκφράζει το πανό για τη Θύρα 7»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook τοποθετήθηκε σχετικά με το ντροπαστικό πανό για τη Θύρα 7 που υψώθηκε για λίγη ώρα στη Λεωφόρο, στην κυριακάτικη αναμέτρηση του τριφυλλιού με τον Παναιτωλικό. «δεν εκφράζει κανέναν στον Παναθηναϊκό και δεν συνάδει με την ιστορία και το ήθος του συλλόγου, αλλά και των οπαδών του Παναθηναϊκού» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook τοποθετήθηκε σχετικά με το ντροπαστικό πανό για τη Θύρα 7 που υψώθηκε για λίγη ώρα στη Λεωφόρο, στην κυριακάτικη αναμέτρηση του τριφυλλιού με τον Παναιτωλικό.

Συγκεκριμένα ο επίσημος Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει σχετικά: «Το πανό που αναρτήθηκε έστω και για λίγο στη Λεωφόρο και αφορούσε την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7, δεν εκφράζει κανέναν στον Παναθηναϊκό και δεν συνάδει με την ιστορία και το ήθος του συλλόγου, αλλά και των οπαδών του Παναθηναϊκού».

Η φωτογραφία στην οποία αναφέρεται ο Παναθηναϊκός αφορά ένα πανό που είχαν τοποθετήσει φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο μνημείο της Θύρας 7 έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα της 34ης επετείου των θυμάτων της Θύρας 7, στη Λεωφόρο έκανε την εμφανισή του το πανό: «Όσοι ζείτε, να πάτε να τους βρείτε», το οποίο έμεινε σε κοινή θέα για περίπου 10 λεπτά και κατέβηκε στο 55ο λεπτό του αγώνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024