Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πού παραμένουν κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη σε Αττική και Μακεδονία

Πού παραμένουν κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη σε Αττική και Μακεδονία

Κλειστά λόγω της κακοκαιρίας παραμένουν σήμερα Τετάρτη τα σχολεία σε αρκετούς δήμους της Αττικής, καθώς και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Κλειστά λόγω της κακοκαιρίας παραμένουν σήμερα Τετάρτη τα σχολεία σε αρκετούς δήμους της Αττικής, καθώς και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, στο Βόρειο Τομέα κλειστά παραμένουν σήμερα τα σχολεία στους δήμους Πεντέλης, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Παπάγου-Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας.

Στην Κηφισιά κλειστά παραμένουν όλα τα σχολεία στην Πολιτεία (7ο δημοτικό σχολείο) και στην Άνω Κηφισιά (5ο Δημοτικό Σχολείο), ενώ για όλα τα υπόλοιπα η λειτουργία θα κριθεί από τους διευθυντές.

Στο δήμο Χαλανδρίου παραμένουν κλειστά τα σχολεία στο Πάτημα Χαλανδρίου (16ο Νηπιαγωγείο, 16ο Δημοτικό, 8ο Γυμνάσιο).

Στη Μεταμόρφωση τα σχολεία άνοιξαν μετά τις 9.00 π.μ., ενώ κανονικά λειτούργησαν τα σχολεία στο δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.

Στην Ανατολική Αττική κλειστά παραμένουν τα σχολεία στους δήμους Διονύσου, Παλλήνης, Ωροπού, Αχαρνών (λόγω του Πολιούχου Αγ. Βλάση).

Στο δήμο Σαρωνικού κλειστά παραμένουν το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Κουβαρά, το Γυμνάσιο Πέτας.

Στο δήμο Μαραθώνα κλειστά παραμένουν όλα τα σχολεία στον Βαρνάβα και το Γραμματικό, καθώς και το ΕΕΕΕΚ Παμμακάριστος και το 2ο Γυμνάσιο Βουτζά.

Στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου κλειστά παραμένουν το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Νταού Πεντέλης.

Στη Δυτική Αττική κλειστά παραμένουν τα σχολεία στο δήμο Φυλής και όλα τα σχολεία στα Βίλια και το Κριεκούκι στο δήμο Μάνδρας.

Επίσης, στον Κεντρικό Τομέα, κλειστά είναι τα σχολεία του δήμου Γαλατσίου [(νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί καθώς και τα σχολεία του Γαλατσίου που στεγάζονται στο συγκρότημα της Γκράβας (και τα ΕΠΑΛ)].

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο κάθε Δήμος μπορεί να εκτιμήσει, κατά περίπτωση, τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υπό εξέλιξη χιονόπτωση, ενδέχεται με αποφάσεις των οικείων Δημάρχων να μην λειτουργήσουν και άλλα σχολεία. Έτσι για την καλύτερη ενημέρωσή τους οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους Δήμους.

Τι αποφασίστηκε για τη Μακεδονία

Εξάλλου, προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των σχολείων προκαλεί ο ολικός παγετός, που επικρατεί σε περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο δήμο Φλώρινας, ενώ με μια ώρα καθυστέρηση θα αρχίσουν αύριο το πρωί τα μαθήματα στα σχολεία, στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας, Βοΐου, Σερβίων – Βελβεντού, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Γρεβενών, Δεσκάτης και Πρεσπών Φλώρινας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024