Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Νικολάς Μαδούρο στον «νεαρό και γενναίο» Αλέξη Τσίπρα

Τι είπε ο Νικολάς Μαδούρο στον «νεαρό και γενναίο» Αλέξη Τσίπρα

Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο. Είπε ότι συνομίλησε με τον έλληνα πρωθυπουργό, τον οποίο προσκάλεσε να επισκεφθεί τη χώρα του. «Μπορεί να μην είναι θρήσκος, αλλά του είπα ότι ζήτησα από τον θεό που προστατεύει την Βενεζουέλα να τον προσέχει, να τον ευλογεί και να τον προστατεύει» εξήγησε.

Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.

Σε δημόσια εκδήλωση, είπε ότι συνομίλησε με τον έλληνα πρωθυπουργό, τον οποίο προσκάλεσε να επισκεφθεί τη χώρα του. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Αλ.Τσίπρας σκέφτεται να πραγματοποιήσει περιοδεία σε χώρες της Νοτίου Αμερικής.

«Στην Ελλάδα επέβαλαν ένα άγριο νεοφιλελεύθερο μοντέλο. Άγριο. Και ήρθε ένας γενναίος άνθρωπος. Ένας νέος άνθρωπος για να σώσει την ένδοξη ιστορία του ελληνικού λαού. Και να θέσει σε εφαρμογή με το στιλ του και τις ιδέες του ένα διαφορετικό μοντέλο» συνέχισε.

Ο Νικολάς Μαδούρο είπε ακόμα ότι στην Ελλάδα η προεκλογική εκστρατεία είχε ως στόχο να βλάψει τον νεαρό Αλέξη Τσίπρα «με όχημα την καμπάνια κατά της πολιτικής του Τσάβες».

«Ήθελαν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να εφαρμόσει το ίδιο μοντέλο στην Ελλάδα. Και τελικά, όπως ακριβώς συμβαίνει στη Νότια Αμερική ή την Καραϊβική, αυτοί που κάνουν βρόμικο πόλεμο κατά του Τσάβες, καταφέρνουν να κάνουν τους αντιπάλους τους να κερδίζουν τις εκλογές» συνέχισε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Συμπλήρωσε ακόμα ότι στη σύντομη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα τού εξήγησε ότι έπεσε σε αυτόν ο κλήρος να χαράξει ένα νέο δρόμο για την Ευρώπη. «’Ένας άλλος κόσμος είναι δυνατόν να υπάρξει και για την Ευρώπη, όπως λέγαμε πριν από 16 χρόνια στη Λατινική Αμερική».

Ο Μαδούρο κατέληξε λέγοντας ότι παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν είναι θρήσκος, στη σύντομη συνομιλία τους, τού είπε: «Αλέξη, στο όνομα του Δημιουργού που προστατεύει τη Βενεζουέλα, ζητώ από αυτόν τον Θεό να σε ευλογεί, να σε προστατεύει, να σε προσέχει. Εσένα και τον ελληνικό λαό. Αυτό ζήτησα. Αμήν, αμήν, αμήν.»

Υπενθυμίζεται ότι επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα για την εκλογική του επιτυχία έστειλαν ακόμα ο πρόεδρος της Κούβας, Ραούλ Κάστρο, και η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024