Ο Άρης κέρδισε ξανά τον ΠΑΟΚ, εύκολα ΑΕΚ, ΚΑΟΔ, Κοροιβός, δύσκολα τα Τρίκαλα
Σε ένα ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που κρίθηκε τα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Άρης κέρδισε δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε μια εβδομάδα τον ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ-Άρης 77-78), αυτή τη φορά στο γήπεδο της Πυλαίας, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Basket League. Χωρίς καμία δυσκολία η ΑΕΚ συνέχισε με νίκη, αφού δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον Πανιώνιο (Πανιώνιος-ΑΕΚ 78-94). Τον διασυρμό από τον ΚΑΟΔ στη Δράμα γνώρισε ο ΑΓΟΡ (ΚΑΟ Δράμας-ΑΓΟ Ρεθύμνου 91-76). Πολύ εύκολο έργο είχε και ο Κόροιβος, ο οποίος συνέτριψε τα Τρίκαλα (Κόροιβος Αμαλιάδας-Τρίκαλα 80-58), ενώ αντίθετα ο Απόλλωνας πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη στην Ελευσίνα απέναντι στον Πανελευσινιακό (Πανελευσινιακός-Απόλλων Πατρών 71-72).
ΠΑΟΚ-Άρης 77-78), αυτή τη φορά στο γήπεδο της Πυλαίας, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Basket League. Χωρίς καμία δυσκολία η ΑΕΚ συνέχισε με νίκη, αφού δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον Πανιώνιο (Πανιώνιος-ΑΕΚ 78-94). Τον διασυρμό από τον ΚΑΟΔ στη Δράμα γνώρισε ο ΑΓΟΡ (ΚΑΟ Δράμας-ΑΓΟ Ρεθύμνου 91-76). Πολύ εύκολο έργο είχε και ο Κόροιβος, ο οποίος συνέτριψε τα Τρίκαλα (Κόροιβος Αμαλιάδας-Τρίκαλα 80-58), ενώ αντίθετα ο Απόλλωνας πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη στην Ελευσίνα απέναντι στον Πανελευσινιακό (Πανελευσινιακός-Απόλλων Πατρών 71-72). &source=in.gr">
Σε ένα ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που κρίθηκε τα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Άρης κέρδισε δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε μια εβδομάδα τον ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ-Άρης 77-78), αυτή τη φορά στο γήπεδο της Πυλαίας, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Basket League.
Χωρίς καμία δυσκολία η ΑΕΚ συνέχισε με νίκη, αφού δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον Πανιώνιο (Πανιώνιος-ΑΕΚ 78-94). Τον διασυρμό από τον ΚΑΟΔ στη Δράμα γνώρισε ο ΑΓΟΡ (ΚΑΟ Δράμας-ΑΓΟ Ρεθύμνου 91-76).
Το πρόγραμμα των αγώνων της 15ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής: Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου ΚΑΟ Δράμας-ΑΓΟ Ρεθύμνου 91-76 Κόροιβος Αμαλιάδας-Τρίκαλα 80-58 ΠΑΟΚ-Άρης 77-78 Πανελευσινιακός-Απόλλων Πατρών 71-72 Πανιώνιος-ΑΕΚ 78-94 Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Σέρχιο Ράμος και το επενδυτικό γκρουπ Five Eleven Capital αναλαμβάνουν τα ηνία του συλλόγου της Ανδαλουσίας – Τέλος εποχής για τις παραδοσιακές οικογένειες μετόχων.