Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία
όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, μέσω του προγράμματος
«PAOK Action» θα διαθέσει ένα μέρος των εσόδων της από τα εισιτήρια του
Κυριακάτικου αγώνα της με τον Ολυμπιακό, στον 15χρονο Αντώνη. Ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ είναι επιληπτικός και χρειάζεται άμεσα βοήθεια για τα ιατροφαρμακευτικά έξοδά του.
Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, μέσω του προγράμματος «PAOK Action» θα διαθέσει ένα μέρος των εσόδων της από τα εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα της με τον Ολυμπιακό, στον 15χρονο Αντώνη.
Ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ είναι επιληπτικός και χρειάζεται άμεσα βοήθεια για τα ιατροφαρμακευτικά έξοδά του.
Αναλυτικά όσα γράφει ο ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα του:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, από τα εισιτήρια που αγοράζετε, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που έχουν ανάγκη ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.
Στο ματς εναντίον του Ολυμπιακού (08/02, 19:30) μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον 15χρονο Αντώνη από τη Θεσσαλονίκη. Ο Αντώνης είναι επιληπτικός και χρειάζεται άμεσα βοήθεια για τα ιατροφαρμακευτικά έξοδά του.
Όλοι μαζί στεκόμαστε σε εκείνον και την οικογένειά του!»
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)