Νέο «στικάκι» με προκήρυξη για την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία
Το κείμενο της προκήρυξης της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» με την οποία αναλάμβανε την ευθύνη για την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία, στις 12 Δεκεμβρίου, είδε το φως της δημοσιότητας της Πέμπτης.
Το κείμενο της προκήρυξης της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» με την οποία αναλάμβανε την ευθύνη για την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία, στις 12 Δεκεμβρίου, είδε το φως της δημοσιότητας της Πέμπτης.
Το κείμενο αναρτήθηκε σε ενημερωτική ιστοσελίδα, αναφέροντας ότι βρέθηκε, έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου, σε στικάκι τοποθετημένο σε σακούλα πίσω από ΚΑΦΑΟ στα Εξάρχεια.
Το αρχικό στικάκι με την 20σέλιδη προκήρυξη της οργάνωσης είχε βρεθεί αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης μέσα σε κάδο απορριμμάτων στη Νέα Σμύρνη. Είχε παραληφθεί από την αστυνομία και δεν δημοσιοποιήθηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλ Χαμιντίγια: Κρητικοί και η διάλεκτός τους, επιβιώνουν στη Συρία 130 χρόνια μετά την μετανάστευσή τους
- Δεν είναι μόνο η γεύση: Οκτώ λόγοι για να το βάλουμε στο πιάτο μας
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»
- Ο Γολγοθάς των γυναικών από την Ουγκάντα προς τη Μέση Ανατολή
- «Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει» – Οι πυρκαγιές αναγκάζουν τους πυροσβέστες να κάνουν αδύνατες επιλογές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442