Νέο «στικάκι» με προκήρυξη για την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία
Το κείμενο της προκήρυξης της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» με την οποία αναλάμβανε την ευθύνη για την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία, στις 12 Δεκεμβρίου, είδε το φως της δημοσιότητας της Πέμπτης.
Το κείμενο της προκήρυξης της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» με την οποία αναλάμβανε την ευθύνη για την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία, στις 12 Δεκεμβρίου, είδε το φως της δημοσιότητας της Πέμπτης.
Το κείμενο αναρτήθηκε σε ενημερωτική ιστοσελίδα, αναφέροντας ότι βρέθηκε, έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου, σε στικάκι τοποθετημένο σε σακούλα πίσω από ΚΑΦΑΟ στα Εξάρχεια.
Το αρχικό στικάκι με την 20σέλιδη προκήρυξη της οργάνωσης είχε βρεθεί αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης μέσα σε κάδο απορριμμάτων στη Νέα Σμύρνη. Είχε παραληφθεί από την αστυνομία και δεν δημοσιοποιήθηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)
- Αλλάζουν οι αξίες μας όσο μεγαλώνουμε;
- Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών – Νεκρός ο 52χρονος οδηγός
- Θρίλερ στην Κατερίνη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Πατημασιές με αίματα στον χώρο
- Νέες ταινίες: Ο σκοτεινός κόσμος του Ρομπέν των Δασών
- Στην Τουρκία βγάζουν στη σέντρα συμφωνία του Οσμάν με την Εφές
- Ιράν: Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα της σορού του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Έξι ημέρες θα διαρκέσουν οι τελετές μνήμης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442