Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτες φωτογραφίες του Φιντέλ Κάστρο εδώ και έξι μήνες

Πρώτες φωτογραφίες του Φιντέλ Κάστρο εδώ και έξι μήνες

Η κουβανική επίσημη εφημερίδα Granma και άλλα επίσημα κουβανικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν τις πρώτες εδώ και σχεδόν έξι μήνες φωτογραφίες του πρώην προέδρου Φιντέλ Κάστρο, επιδιώκοντας να σταματήσουν τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ιστορικού ηγέτη της Κούβας ήταν σχεδόν έναν χρόνο πριν.

Η κουβανική επίσημη εφημερίδα Granma και άλλα επίσημα κουβανικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν τις πρώτες εδώ και σχεδόν έξι μήνες φωτογραφίες του πρώην προέδρου Φιντέλ Κάστρο, επιδιώκοντας να σταματήσουν τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του.

«Ο Φιντέλ είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα» είναι ο τίτλος του άρθρου που δημοσιεύεται στην Granma και σε άλλα μέσα ενημέρωσης και συνοδεύεται από τις φωτογραφίες συνάντησης του Κάστρο με τον επικεφαλής της Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακών Φοιτητών, Ράντι Περντόμο Γκαρσία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην ο Γκαρσία περιγράφει εκτενώς τη συνάντηση, οι φωτογραφίες είναι από τις 23 Ιανουαρίου. Σε αυτές, ο Φιντέλ Κάστρο εμφανίζεται να συνομιλεί με τον Γκαρσία και να βλέπει έντυπο υλικό και βίντεο που του έχει φέρει, παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες της ομοσπονδίας.

Οι φωτογραφίες από την επίσημη εφημερίδα του ΚΚ Κούβας Granma:Τελευταία φορά που ο Κάστρο είχε εμφανιστεί δημόσια ήταν σχεδόν έναν χρόνο πριν, στις 8 Ιανουαρίου του 2014. Οι τελευταίες του φωτογραφίες ήταν τον περασμένο Αύγουστο, από ιδιωτική συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας.

Η απουσία του σε συνδυασμό με το προχωρημένο της ηλικίας του 88χρονου ιστορικού ηγέτη της Κούβας πυροδοτούν σποραδικά κύματα φημών για «θάνατό» του, με πιο πρόσφατη την αναφορά στις αρχές Ιανουαρίου που είχε ξεκινήσει από ιταλικά ΜΜΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024