Στις 15:30 και όχι στις 16:00 όπως αρχικά είχε οριστεί θα γίνει το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και τον Ολυμπιακό, στο Βενετόκλειο, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Α1, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο ΕΣΑΚΕ. «Το τζάμπολ της αναμέτρησης Κολοσσός H Hotels – Ολυμπιακός της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα γίνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο Βενετόκλειο στις 15:30, αντί για τις 16:00 που είχε οριστεί αρχικά. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3», αναφέρει η ανακοίνωση.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ για την 34η αγωνιστική της Bundesliga. Τηλεοπτικά από Novasports 4.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία για την 34η αγωνιστική της Bundesliga. Τηλεοπτικά από Novasports 3.