Καμμένος: Θα ψηφίζουμε νομοσχέδια ανάλογα με τις αρχές μας
Οι ΑΝΕΛ θα ψηφίζουν νομοσχέδια ανάλογα με τις αρχές τους δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένος, ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν συμφωνούν σε κάτι, δεν θα το ψηφίζουν. Εύλογη, χαρακτήρισε, την τοποθέτηση του κ. Καμμένου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Σακελλαρίδης, διαβεβαιώνοντας ότι υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και εκφράζοντας την εκτίμηση ότι δεν θα έρθει στη Βουλή κάποιο νομοσχέδιο που να μην μπορεί να ψηφιστεί και από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους.
Οι ΑΝΕΛ θα ψηφίζουν νομοσχέδια ανάλογα με τις αρχές τους δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένος, ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν συμφωνούν σε κάτι, δεν θα το ψηφίζουν.
Εύλογη, χαρακτήρισε, την τοποθέτηση του κ. Καμμένου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Σακελλαρίδης, διαβεβαιώνοντας ότι υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και εκφράζοντας την εκτίμηση ότι δεν θα έρθει στη Βουλή κάποιο νομοσχέδιο που να μην μπορεί να ψηφιστεί και από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Π.Καμμένος δήλωσε: «Οι ΑΝΕΛ είμαστε μία κοινοβουλευτική ομάδα 13 βουλευτών, η οποία, αυτή τη στιγμή, ψηφίζει ανάλογα με τις αρχές, με τις οποίες εξελέγη μέσα στη Βουλή. Εάν λοιπόν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές μας και, ιδίως, τις κόκκινες γραμμές, δεν θα το ψηφίσουμε. Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν είναι πρόβατα, θα ψηφίζουν κατά τη συνείδησή τους, όπως το Σύνταγμα ορίζει».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι αυτή η κυβέρνηση κατάφερε να δώσει το στίγμα της, πριν τις προγραμματικές δηλώσεις, ενώ τόνισε ότι τα σενάρια τρομοκρατίας δεν ήταν πραγματικά. «Δεν είδαμε καταστροφές. Δεν είδαμε να κλείνουν τράπεζες, να αδειάζουν τα ΑΤΜ, δεν είδαμε αυτό το κλίμα τρόμου που προσπαθούσε να επιβάλλει η απερχόμενη κυβέρνηση στον ελληνικό λαό» υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε εύλογη τη θέση του προέδρου των ΑΝΕΛ και σημείωσε πως θα υπάρχει τακτική και εποικοδομητική επικοινωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων για τα νομοσχέδια.
Ο Γ.Σακελλαρίδης σημείωσε ότι υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση και συνεργασία μεταξύ των αρχηγών των δύο κομμάτων και εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα εισαχθεί στη Βουλή κάποιο νομοσχέδιο που να μην μπορεί να ψηφιστεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τους ΑΝΕΛ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
- Ο Ερντογάν στη συνάντηση με τον Τραμπ κέρδισε τη «μάχη», αγωνίζεται για να κερδίσει και τον «πόλεμο» – Δεδομένος σύμμαχος η Ελλάδα
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος
- Η αυθεντική πλευρά των Κυκλάδων: Η Άνδρος πρωταγωνιστεί σε γαλλικά ταξιδιωτικά αφιερώματα
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
- Κρήτη: Αγνοείται ψαροντουφεκάς – Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442