Έκρυθμη ήταν η κατάσταση έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά από την ήττα από τον Παναιτωλικό με 2-1 στην Τούμπα. Αρχικά οι οπαδοί του «δικέφαλου» επιτέθηκαν φραστικά στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που ως συνήθως ακούει τα εξ αμάξης έπειτα από κάθε ήττα, ωστόσο λίγο αργότερα, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ο διαιτητής Δημητρόπουλος δέχθηκε μπουκάλι.
Έκρυθμη ήταν η κατάσταση έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά από την ήττα από τον Παναιτωλικό με 2-1 στην Τούμπα.
Αρχικά οι οπαδοί του «δικέφαλου» επιτέθηκαν φραστικά στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που ως συνήθως ακούει τα εξ αμάξης έπειτα από κάθε ήττα, ωστόσο λίγο αργότερα, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ο διαιτητής Δημητρόπουλος δέχθηκε μπουκάλι.
Ο ρέφερι επιβιβάστηκε τελικά στο ταξί που τον περίμενε αν και ένας οπαδός ξέφυγε από την ασπίδα των αστυνομικών και έπεσε πάνω στο ταξί με δύναμη και το κλώτσησε..
Σε ότι αφορά την φραστική επίθεση στον Σαλπιγγίδη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ζήτησαν για ακόμη μια φορά από τον εκ των αρχηγών να φύγει από την ομάδα και ότι είναι ανεπιθύμητος.
Ο Τεό Μαλεντόν τόνισε μετά την πρόκριση επί της Βαλένθια ότι τα προβλήματα τραυματισμών θα πρέπει να αποτελέσουν έξτρα κίνητρο για τη Ρεάλ στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στον τελικό της Euroleague ο Σέρχιο Γιουλ αναμένεται να φτάσει σε συμμετοχές Final Four τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ρεάλ επί της Βαλένθια, ξεκαθάρισε πως ο Γκαρούμπα τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από τον τελικό με τον Ολυμπιακό.