Ν.Παππάς: «Δεν υφίσταται η προθεσμία της 28ης Φεβρουαρίου»
Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega υποστήριξε ότι κάθε μέρα που περνάει κερδίζει πόντους το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. «Η προθεσμία της 28ης Φεβρουαρίου (που ολοκληρώνεται η παράταση για το ελληνικό πρόγραμμα) δεν υφίσταται. Θα διαμορφωθεί ένα πολιτικό πλαίσιο σύμφωνα με τις προτάσεις που θα τους παρουσιάσουμε» υποστήριξε.
Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega υποστήριξε ότι κάθε μέρα που περνάει κερδίζει πόντους το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το dead line της 28ης Φεβρουαρίου (που ολοκληρώνεται η παράταση για το ελληνικό πρόγραμμα) δεν υφίσταται. Θα διαμορφωθεί ένα πολιτικό πλαίσιο σύμφωνα με τις προτάσεις που θα τους παρουσιάσουμε».
Ο κ. Παππάς σχολίασε το γεύμα που έχουν στο Στρασβούργο η Άνγκελα Μέρκελ, ο Φρανσουά Ολάντ και ο Μάρτιν Σουλτς, λέγοντας: «Στην κ. Μέρκελ θα ευχηθούμε καλή όρεξη αλλά δεν θα την αφήσουμε να φάει τον ελληνικό λαό».
Για την τραπεζική ρευστότητα, ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε πως «δεν υπάρχει καμία δήλωση από την πλευρά της ΕΚΤ που να θέτει ως προϋπόθεση τη λήψη μέτρων, που αναφέρονται στο email Χαρδούβελη για την τραπεζική σταθερότητα».
Παράλληλα, κατηγόρησε την Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι «ποντάρει στις πιέσεις που υπάρχουν από την Ευρώπη στη νέα κυβέρνηση».
Εξέφρασε πάντως την ελπίδα να είναι ευρύ το μέτωπο στήριξης της ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση που διεξάγει με την Ευρώπη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία, με ισχυρά φαινόμενα και πτώση θερμοκρασίας – Πού αναμένονται καταιγίδες
- Φταίει η Τεχνητή Νοημοσύνη που μιλάμε πιο απότομα;
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Τραμπ: Επιβεβαίωσε την επίσκεψη Νετανιάχου στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα
- Fuel Prices Drop Until the End of August For Both Gas And Diesel
- Τριάντα ευρώ ο ένας – Πώς οι αναπτήρες έγιναν εργαλείο επιβίωσης στη Γάζα
- Συνταγή: Matilda cake
- Αλ Χαμιντίγια: Κρητικοί και η διάλεκτός τους, επιβιώνουν στη Συρία 130 χρόνια μετά την μετανάστευσή τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442