Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκη της εθνικής πόλο γυναικών επί της Ισπανίας

Νίκη της εθνικής πόλο γυναικών επί της Ισπανίας

Τη δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες στα προκριματικά του World League σημείωσε η Εθνική Γυναικών, που επιβλήθηκε 10-7 της Ισπανίας στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά. Η ελληνική ομάδα έπαιξε εξαιρετική άμυνα και παρότι βρέθηκε να χάνει με 5-4 στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου από την παγκόσμια πρωταθλήτρια, έτρεξε επιμέρους σκορ 5-0, προσπέρασε με 9-5 και τελείωσε εμφατικά το παιχνίδι.

Τη δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες στα προκριματικά του World League σημείωσε η Εθνική Γυναικών, που επιβλήθηκε 10-7 της Ισπανίας στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά.

Η ελληνική ομάδα έπαιξε εξαιρετική άμυνα και παρότι βρέθηκε να χάνει με 5-4 στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου από την παγκόσμια πρωταθλήτρια, έτρεξε επιμέρους σκορ 5-0, προσπέρασε με 9-5 και τελείωσε εμφατικά το παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι η Αντιγόνη Ρουμπέση έμεινε εκτός στο… «παρά πέντε» λόγω τραυματισμού στο αριστερό χέρι, η σοβαρότητα του οποίου θα φανεί στη μαγνητική τομογραφία που θα υποβληθεί.

Επίσης εκτός έμεινε η τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλου (πρόβλημα στο δάχτυλο), ενώ η Αλεξάνδρα Ασημάκη έκανε ένεση για να παίξει, καθώς υποφέρει από χτύπημα που είχε δεχθεί στα πλευρά.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-4, 3-1, 3-2

Τα γκολ της Εθνικής:
Αβραμίδου 3, Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β., Πλευρίτου Μ., Ασημάκη, Μανωλιουδάκη και Ξενάκη, ενώ για τις Ισπανίδες σκόραραν οι, Εσπάρ 2, Μπαχ, Ρέγιες, Μπλας, Γκαρσία και Λόπες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024