Ημέρα εκπλήξεων η Τρίτη στο Κύπελλο, αφού ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από τον Ηρακλή (Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής 0-1) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία των δύο ομάδων στο Καυτανζογλειο ο «γηραιός», πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με 2-1 συνολικό σκορ. Εισιτήριο για την επόμενη φάση πήρε και ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα του επί του Πανθρακικού (ΟΦΗ - Πανθρακικός 1-0) και με συνολικό σκορ το 4-0 προκρίθηκε εύκολα. Έκπληξη έκανε και ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος συνέτριψε τον Λεβαδειακό (Λεβαδειακός - Απόλλων Σμύρνης 1-4), στη Λιβαδειά και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά με συνολικό σκορ 5-2.
Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής 0-1) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία των δύο ομάδων στο Καυτανζογλειο ο «γηραιός», πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με 2-1 συνολικό σκορ. Εισιτήριο για την επόμενη φάση πήρε και ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα του επί του Πανθρακικού (ΟΦΗ - Πανθρακικός 1-0) και με συνολικό σκορ το 4-0 προκρίθηκε εύκολα. Έκπληξη έκανε και ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος συνέτριψε τον Λεβαδειακό (Λεβαδειακός - Απόλλων Σμύρνης 1-4), στη Λιβαδειά και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά με συνολικό σκορ 5-2.
&source=in.gr">
Ημέρα εκπλήξεων η Τρίτη στο Κύπελλο, αφού ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από τον Ηρακλή (Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής 0-1) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία των δύο ομάδων στο Καυτανζογλειο ο «γηραιός», πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με 2-1 συνολικό σκορ.
Εισιτήριο για την επόμενη φάση πήρε και ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα του επί του Πανθρακικού (ΟΦΗ – Πανθρακικός 1-0) και με συνολικό σκορ το 4-0 προκρίθηκε εύκολα.
Έκπληξη έκανε και ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος συνέτριψε τον Λεβαδειακό (Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης 1-4), στη Λιβαδειά και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά με συνολικό σκορ 5-2.
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.