Στο 4ο λύκειο Καλλιθέας ψήφισε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Κατά την έξοδό του, ο κ. Κουτσούμπας εκτίμησε ότι η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη, καθώς τα μνημόνια θα είναι παρόντα.

«Να πάμε να ψηφίσουμε όλοι με το χέρι στην καρδιά και με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα, η οποία θα είναι δύσκολη με τη νέα κυβέρνηση, γιατί θα είναι παρόντα όλα τα μνημόνια διαρκείας, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι εφαρμοστικοί νόμοι, όλη η αντιλαϊκή πολιτική που έχει ακολουθηθεί μέχρι σήμερα και θα υλοποιείται από εδώ και πέρα.

» Να ενισχύσουμε την πραγματική δύναμη, σίγουρη εγγύηση, δύναμη αγωνιστικής ελπίδας που θα βρίσκεται στο πλάι του λαού μας και την επόμενη ημέρα από τη θέση της δυναμικής εργατικής λαϊκής αντιπολίτευσης για να υπερασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντα, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για εμάς και τα παιδιά μας.»

Το 4ο λύκειο Καλλιθέας ονομάζεται «Νίκος Μπελογιάννης» και στεγάζεται εκεί που βρίσκονταν οι φυλακές στις οποίες ήταν κρατούμενος, πριν την εκτέλεσή του το 1952, ο Νίκος Μπελογιάννης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ