Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός, πρώτη νίκη για τον Τρίτωνα
Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχθηκε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 16-3 του Εθνικού. Τους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό έχει και η Βουλιαγμένη που νίκησε 22-6 τον ΝΟΒΑ αλλά υστερεί στην διαφορά τερμάτων. Πρώτη νίκη για τον Τρίτωνα Αμαρουσίου που επιβλήθηκε με 14-6 του Ηρακλή, ενώ το Ρέθυμνο επικράτησε στη Γλυφάδα με 11-10.
Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχθηκε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 16-3 του Εθνικού.
Τους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό έχει και η Βουλιαγμένη που νίκησε 22-6 τον ΝΟΒΑ αλλά υστερεί στην διαφορά τερμάτων.
Πρώτη νίκη για τον Τρίτωνα Αμαρουσίου που επιβλήθηκε με 14-6 του Ηρακλή, ενώ το Ρέθυμνο επικράτησε στη Γλυφάδα με 11-10. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ- ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 10-11
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.