Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τρίτη και... φαρμακερή για την Καλλονή απέναντι στον... Μπεργκ

Τρίτη και… φαρμακερή για την Καλλονή απέναντι στον… Μπεργκ

Με γκολ του Μπεργκ στο 78', ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 την Καλλονή στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ακόμη δύο τέρματα σημείωσε ο Σουηδός επιθετικός στο 47' και στο 48', τα οποία ακυρώθηκαν σωστά ως οφ σάιντ από τον επόπτη.

Με γκολ του Μπεργκ στο 78′, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 την Καλλονή στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ακόμη δύο τέρματα σημείωσε ο Σουηδός επιθετικός στο 47′ και στο 48′, τα οποία ακυρώθηκαν σωστά ως οφ σάιντ από τον επόπτη.

Καλύτερος ο Παναθηναϊκός σε όλο το α’ ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Καλλονή παρατάχθηκε με ενισχυμένη την αμυντική της γραμμή κι έτσι οι «πράσινοι» τις περισσότερες φορές που απείλησαν ήταν με σουτ (19’ Πράνιτς, 25′, 40′ Μπούρμπος), ενώ στο 45′ που βρέθηκε ο Σίλντεφελντ σε θέση βολής, μετά από σέντρα-σουτ του Πράνιτς, η τελική του επιλογή ήταν εντελώς άστοχη.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Μπεργκ έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα (47′ & 48′), αλλά και τις δύο ήταν σε εμφανή θέση οφ-σάιντ. Στην πρώτη περίπτωση όμως ο Γιάχος αρχικά καταλόγισε το γκολ και μετά από συνεννόηση με τον βοηθό του αναίρεσε την απόφασή του.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέβασε την πίεση κατακόρυφα και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή στο 63′, όταν ο Χογκ απέκρουσε εξ επαφής δύο φορές τη διπλή προσπάθεια του Μπεργκ και στην εξέλιξη ο Καρέλης απέτυχε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στην άδεια εστία.

Τελικά, η πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός καρποφόρησε στο 78′, όταν ο Καρέλης σέντραρε από αριστερά και στη σύχγυση που δημιουργήθηκε ο Μπεργκ δέχθηκε την μπάλα από το πουθενά και έκανε από κοντά το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χουχούμης, Μπούρμπος, Λαγός, Ταυλαρίδης, Πέτριτς – Χογκ, Αλβες, Μανούσος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου):
Στιλ, Μπούρμπος (73′ Ατζαγκούν), Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Πράνιτς (52′ λ.τ. Ντίνας), Ζέκα, Λαγός, Πέτρις, Κλωναρίδης (52′ Καρέλης), Μπεργκ.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βαγγέλης Βλάχος):
Χογκ, Πιπίνης, Αντέγιο, Καμαρά (62′ Ναβάρο), Μανούσος, Λεοζίνιο, Αναστασιάδης, Άλβες (85′ Στεφάνοβιτς), Καλτσάς (82′ Αγρίτης), Τσαμπούρης, Μίνγκας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024