Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πάλεψε ο... μισός ΟΦΗ, αλλά ο Ολυμπιακός πέρασε από το Ηράκλειο

Το πάλεψε ο… μισός ΟΦΗ, αλλά ο Ολυμπιακός πέρασε από το Ηράκλειο

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο Ολυμπιακός, καθώς πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο με 3-0 επί του ΟΦΗ, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Σκόρερς ο Ντομίνγκες με πέναλτι στο 30', ο Φορτούνης στο 74' και ο Μήτρογλου στο 88'.

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο Ολυμπιακός, καθώς πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο με 3-0 επί του ΟΦΗ, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Σκόρερς ο Ντομίνγκες με πέναλτι στο 30′, ο Φορτούνης στο 74′ και ο Μήτρογλου στο 88′.

Ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, απέναντι στον ΟΦΗ των τόσων προβλημάτων, που αναγκαστικά, αν και γηπεδούχος, επέλεξε μια αμυντική τακτική. Κι αφού στο 9′ ο Σιόβας και στο 21′ ο Ντομίνγκες έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να ανοίξουν στο σκορ, ήρθε το 30ο λεπτό, όπου ο Καλάιτζιτς στο τοίχος σταμάτησε με τον αγκώνα την μπάλα, σε εκτέλεση φάουλ του Ντομίνγκες. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και άνοιξε το σκορ.

Ο ΟΦΗ βγήκε πιο θαρραλέα στο β’ ημίχρονο και στο 51′ έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν με εξουδετερωμένο τον Μέγιερι, ο Τζορτζ έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα, αλλά πριν περάσει τη γραμμή ο Σιόβας την απομάκρυνε. Το σκορ παρέμενε στο «εύθραυστο» 1-0, όταν στο 73′ ο Τσόρι, που επί ένα δεκάλεπτο αγωνιζόταν με μπαταρισμένο το χέρι, παραχώρησε τη θέση του στον Φορτούνη. Και αυτός στην αμέσως επόμενη φάση (74′) «κλείδωσε» το ματς, όταν σε λάθος «κόψιμο» του Δαμιανάκη, βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Στο 87′ ο ΟΦΗ απείλησε με την κεφαλιά του Τζορτζ να περνά δίπλα από το δοκάρι και ένα λεπτό μετά, ο Μήτρογλου ήταν ο τελικός αποδέκτης οργανωμένης προσπάθειας των «ερυθρολεύκων» και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
Ροβίθης, Καλάιτζιτς, Μερεμπασβίλι – Αυλωνίτης, Μαζουάκου

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):
Λόρια, Δαμιανάκης, Φαζός, Μπολάκης, Μονιάκης (97′ Μανιδάκης), Λαμπρόπουλος (93′ Μαραθιάνος), Κάλαϊτζιτς, Μερεμπασβίλι, Ροβίθης (70′ Μακρής), Κουτσιανικούλης, Τζορτζ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μανιάτης, Ντοσεβί (84′ Ντουρμάζ), Κασάμι (94′ Μιλιβόγεβιτς), Αφελάι, Ντομίνγκεζ (73′ Φορτούνης), Μήτρογλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024