Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η γενική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Υπουργείο Εσωτερικών για τη λήψη και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές της Κυριακής. Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Μιχάλης Θεοχαρίδης διαβεβαίωσε για την άψογη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, καθώς και την έγκαιρη και ασφαλή μετάδοση των αποτελεσμάτων.
Ο κ. Θεοχαρίδης επιθεώρησε τους χώρους που χτυπά η καρδιά της εκλογικής διαδικασίας συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Γιάννη Ιωαννίδη, υπηρεσιακούς παράγοντες και τη διοίκηση της Singular Logic.
«Μετά από επίπονες προσπάθειες του συνόλου των υπαλλήλων και των στελεχών του, το Υπουργείο Εσωτερικών έχει ολοκληρώσει με επιτυχία όλες τις ενέργειες για την ομαλή και άψογη διεξαγωγή της ψηφοφορίας κατά τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και για την έγκαιρη και ασφαλή μετάδοση των αποτελεσμάτων» δήλωσε κ. Θεοχαρίδης μετά τη δοκιμή.
Η καθιερωμένη πρόβα των εκλογών έχει ουσιαστικό χαρακτήρα καθώς δοκιμάζονται τα συστήματα μετάδοσης των αποτελεσμάτων, ενώ επιβεβαιώνεται η σωστή επικοινωνία μεταξύ των υπαλλήλων του Υπουργείου Εσωτερικών με τους συναδέλφους τους στις Περιφερειακές Ενότητες.
Κατά τη διάρκεια της γενικής δοκιμής γίνεται η αποστολή εικονικών αποτελεσμάτων από τις Περιφέρειες. Τα αποτελέσματα συλλέγονται από τους Υπαλλήλους του Υπουργείου και καταχωρούνται στα πληροφοριακά συστήματα της Singular Logic.
Με αυτόν τον τρόπο καταγράφονται τα όποια προβλήματα, λάθη ή αδυναμίες, έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο