Το Τόκιο «θα κάνει τα πάντα» για την απελευθέρωση των δύο ομήρων της ISIS
Υπογραμμίζοντας πως η Ιαπωνία «δεν θα υποκύψει στην τρομοκρατία», ο πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε είπε πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε μέσο στη διάθεσή της για την απελευθέρωση των δύο Ιαπώνων που έχουν πέσει στα χέρια τζιχαντιστών. «Θα κάνουμε τα πάντα για να απελευθερωθούν» είπε.
Υπογραμμίζοντας πως η Ιαπωνία «δεν θα υποκύψει στην τρομοκρατία», ο πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε είπε πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε μέσο στη διάθεσή της για την απελευθέρωση των δύο Ιαπώνων που έχουν πέσει στα χέρια τζιχαντιστών.
«Θα κάνουμε τα πάντα για να απελευθερωθούν» είπε ο Άμπε την Τετάρτη μιλώντας σε δημοσιογράφους. «Έχω δώσει εντολή να εξαντληθούν όλα τα διαθέσιμα μέσα, όλοι οι διπλωματικοί δίαυλοι που έχουν ανοίξει μέχρι τώρα» τόνισε.
«Η χώρα μας δεν θα υποκύψει ποτέ στην τρομοκρατία» τόνισε.
Την Τρίτη, οι τζιχαντιστές της ISIS είχαν αναρτήσει στο Διαδίκτυο βίντεο με τους δύο Ιάπωνες, λέγοντας πως θα τους σκότωναν μέσα σε 72 ώρες εάν δεν τους καταβληθούν λύτρα 200 εκατ. δολαρίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Δημόσιο: Ποιοι εργαζόμενοι αποκτούν επικουρική ασφάλιση
- Χρέη στην εφορία: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιους και πώς ωφελεί η ρύθμιση
- «Tender»: Μια τρυφερή παράσταση για την εποχή των social media στο θέατρο Αλκμήνη
- Απεβίωσε ο πρώην εμίρης του Κατάρ, ο σεΐχης Χάμαντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442